Stretch Care AB

Med vårdpersonalens bästa i fokus enligt Stretch Care

Öppna webbplats

Stretch Care AB

Våra lösningar är patientsäkra, kostnadseffektiva och användarvänliga

Det är inte bara en allmän önskan, utan en uttalad ambition från Sveriges regering: år 2025 ska vi vara världsledande inom e-Hälsa. För att nå dit är det viktigaste av allt att ge dig som jobbar i vården rätt förutsättningar, så att du kan arbeta med det du älskar – att ta hand om patienterna.

För att kunna underlätta vårdens vardag krävs verklig förståelse. Bara den som vet vilka utmaningar en stressig arbetsdag kan ge, kan utveckla verktyg som hjälper. Därför arbetar vi på Stretch Care alltid i nära samarbete med personal på sjukhus, regioner, kommuner och vårdcentraler. Tillsammans utvecklar vi smidiga, digitala lösningar för modern vård. Och vi drivs av en enda övertygelse: Att ge dig som jobbar inom vården en lättare vardag.

Våra lösningar är patientsäkra, kostnadseffektiva och användarvänliga. Vi vet hur tungrodda och otympliga de gamla it-systemen känns, och drivs av en brinnande passion att modernisera vården och underlätta för personalen. Vi ska helt enkelt bygga världens bästa vårdsystem.

Tillsammans med vårdpersonalen växer produkter som Pulstavlan, Blåappen och Mina Planer fram. Lösningarna är väldesignade och enkla att använda, samtidigt som de hanterar komplexa processer och stödjer de högsta nivåerna av säkerhet för att garantera en trygg och pålitlig vård.

Produkterna gör nytta i varje möte, varje dag. Inne på sjukhusen, på avdelningarna, på akuten. För läkare, sjuksköterskor och kuratorer. På kommunen, inom öppenvårdens mottagningar och på vårdcentraler. Och i förlängningen även för patienterna. När vårdpersonalen slipper krångliga administrationsprocesser och knöliga datasystem frigörs mer tid till patienterna.

Till stretch care webbplats

Kontakta oss