Accelerera CSRD-rapporteringen med BI

Undvik dyra silolösningar samtidigt som du klarar årets CSRD-krav
Undvik att låsa in ditt hållbarhetsdata i en dyr silo, gör den istället till en naturlig del av din verksamhetsstyrning. Från 2024 och framåt är det EU-lagkrav för dig med 500 anställda och uppåt där fler företag inkluderas i de kommande åren. Med vår lösning blir det lättare att klara lagkraven samtidigt som du får tillgång till vårt nätverk av revisorer och specialister.

Du har möjlighet att använda din existerande analysplattform eller en modern molnbaserad plattform som har i flera år varit Gartners föredragna verktyg. Med en öppen plattform skaffar du dig en fördel i kommunikationen med kunder, anställda, ägare och investerare.

Beyond CSRD Solution
Lösningen som accelererar din CSRD-rapportering består av olika standardkomponenter och vår beprövade metod som säkrar en framgångsrik implementation.

  • Beyond CSRD Framework – En metod som innefattar allt från Analys av nuläge hela vägen till uppföljning av mål och åtgärder. En komplett metodik understödd av externa revisorer vid behov. Genom att följa metoden kommer initiativet att lyckas och verksamheten klara av lagkraven för CSRD rapportering. Har du redan gjort delar av processen kan vi ta med det och nå målet fortare.
  • Beyond CSRD Solution – En färdig korg av funktioner vi sätter samman för att passa era ambitioner och behov. Den löser allt från insamling av kvalitativa data till CO2 beräkningar och rapporter. Lösningen är öppen och kan lätt integreras med andra system.

Gör det enkelt för dig – kontakta oss! 
Vi visar gärna vad vi kan göra för din verksamhet och tillsammans med dig få skissat på vad som behövs för just ditt företag och situation.

Kontakta Stretch Beyond

Dela inlägget