Förflytta er från det lokala datacentret till molnet med vår on-prem till cloud-analys

Upptäck hur en övergång från lokal till molnbaserad infrastruktur kan revolutionera er IT-effektivitet och skalbarhet. Förstå den fulla potentialen i att flytta från en lokal infrastruktur till en molnbaserad miljö, med fokus på förbättrad IT-effektivitet, skalbarhet och framtidssäkerhet.

Vår analys består av tre delar och hjälper er komma till insikt om vilken molnleverantör som skulle passa er organisation bäst och vilka tjänster som passar in i ert tekniska landskap.

1. Initialt möte lett av Stretch
I detta inledande möte får ni som kund möjlighet att ge oss en övergripande bild av ert tekniska landskap och er nuvarande lösning. Ni beskriver era nyckelprocesser, det nuvarande teamets kompetensområden, samt identifierar huvudsakliga utmaningar och bekymmer. Tillsammans fastställer vi analysens omfattning så att både vi och ni har klara förväntningar om vad som kommer att ingå och vilket värde den kan tillföra er verksamhet.

2. Djupgående teknisk genomgång
I vår tekniska genomgång börjar vi med en analys av er nuvarande infrastruktur och tredjepartstjänster. Denna undersökning hjälper oss att förstå hur era system är uppbyggda och hur dessa bäst kan överföras till molnet. Vi tittar även på hur ni för närvarande hanterar automation i era bygg- och leveransprocesser. Har ni inte detta på plats redan är det ingen fara. Vårt mål är att hitta en lösning som optimerar er produktivitet oavsett utgångsläge.

Vi utför också en omfattande översyn av de teknologier och plattformar som er organisation använder, samt vilka verktyg och kompentens som finns i organisationen idag.

Säkerhet och dataskydd är centrala i denna process. Vi genomför en grundlig granskning av hur ni hanterar kritiska säkerhetsaspekter, inklusive lösenordshantering och skydd av känsliga data.

3. Vad vi levererar
Efter vår analys levererar vi en detaljerad rapport som kartlägger era nuvarande utmaningar och möjligheter. Ni får en prioriterad lista för snabba förbättringar och skräddarsydda rekommendationer för hur ni kan förflytta er från det lokala datacentret till molnet. Allt avslutas med en Q/A-session för att klargöra eventuella frågor och säkerställa att er flytt till molnet blir så sömlös som möjligt.

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Dela inlägget