Förverkliga reella affärsfördelar i ett analytiskt verktyg

Vill du veta hur ett analysverktyg kan användas av C-användare, användare för planering, affärsbeslut eller operativa användare?
Är du nyfiken på att veta hur finans-, HR-, försäljnings- och allokeringsplanering kan göras i ett och samma analytiska verktyg?
Har du SAP- och icke-SAP-applikationer (till exempel Salesforce, IoT och andra applikationer) i ditt IT-landskap och vill få bättre datainsikter genom ett analytiskt verktyg för BI och planering?

Dessa frågor är vanligt förekommande hos företag som använder SAP eller icke-SAP. Företag som flyttar till SAP S/4HANA för att bygga en digital kärna och vill få ut värde från operationell (O-data), erfarenhetsdata (X-data) och strömningsdata. Vi erbjuder ”Stretch Evolve Analytics 4 All” på åtta veckor. Vi kan hjälpa dig att uppfylla företagens krav och förverkliga reella affärsfördelar på 8 veckor för BI och planering.

Upptäck nya insikter med SAP Analytics Cloud

Vår tjänst ’’Stretch Evolve Analytics 4 All’’ är baserad på SAP Analytics Cloud, som hjälper till att skapa värde för organisationer genom att stödja all data, alla användare, alla applikationer och alla enheter.

SAC:s analysfunktioner i realtid hjälper inte bara företag att svara på svåra frågor med några få klick, utan gör det också möjligt att blanda data från olika källor för att skapa visualiseringar och upptäcka nya insikter.

SAP Analytics Cloud har maskininlärning, förutsägelsefunktioner och andra intelligenta funktioner som hjälper till att skapa automatiska rapporter, stödja konversationsgränssnitt samt hitta konkreta affärsresultat.

Vill du öka din affärsförmåga? Gå mot en mer data-driven organisation genom SAP Analytics Cloud.

Kontakta oss

Dela inlägget