Framtidssäkrad potatis, i världsklass

System som inte hängt med i alla teknikuppgraderingar, låter det bekant? Det blir lätt så när man är på ett företag som har historia sedan 70-talet.

Rosenqvists levererar skräddarsydda maskiner i världsklass för bearbetning av potatis till olika typer av potatisprodukter. Har du ätit chips eller pommes så är det stor sannolikhet att det gått via en maskin från Rosenqvists.

För att skapa produkter i världsklass behöver hela livscykeln täckas in. Det räcker inte att bara fokusera på nya produkter utan också vad som händer efter att en maskin tagits i bruk, hur den underhålls, hur den ska optimeras och hur delar kan bytas ut för längre livslängd. Hela livscykeln behöver täckas in. Detta är inte bara ur ett hållbarhetsperspektiv rätt väg att gå utan också en mycket bättre investering för kunden.

Detta är precis samma filosofi som Stretch Amplify har när det kommer till utveckling av mjukvaruprodukter. Vi är den partnern som gärna tar ansvaret för hela livscykeln.

Rosenqvists valde att samarbete med Stretch Amplify för att utveckla ett modernt och hållbart supportverktyg för reservdelsprocessen. Att snabbt tillgängliggöra rätt information vid rätt tillfälle är en förutsättning för att hålla den supportnivå som behövs samtidigt som affärskritisk information nu tryggt vilar i molnet.

Från uppstart med kravbildsgenomgång, möjliga lösningar och begränsningar till färdig applikation och lösning så har dialog, kommunikation och presentation från Stretch varit exemplarisk

– Stefan Björk, VD Rosenqvists Food Technologies AB

Supportverktyget är en Single Page Application med komponentbaserad arkitektur och gränssnitt baserat på Blazor WebAssembly. Blixtsnabbt kan användarna söka upp och filtrera bland hundratusentals dokument och filer för att hitta rätt information. För oss är det viktigt att säkerställa att funktionalitet som byggs ger ett värde samt att användarna alltid har ett gränssnitt som är lättnavigerat och användarvänligt.

Är du nyfiken på vilka skräddarsydda lösningar vi kan erbjuda dig?

Kontakta oss

Dela inlägget