Implementering av SAP S/4HANA Public Cloud

Att planera för framtiden är en självklarhet för många organisationer; det behövs effektiviseras, kontrolleras kostnader och krypande resurser. Det förväntas att TCO ska sänkas och ROI byggas. Lansering av nya affärsmodeller och digital transformation ska genomföras. Företag behöver helt enkelt investera i den snabbaste och mest kostnadseffektiva verksamhetsutvecklingen.

Men hur ser förutsättningarna ut? Hur mycket längre kommer ditt nuvarande ekonomisystem egentligen att ta dig? Och vem hjälper dig genom denna utvecklingsresa?

Stretch Evolve erbjuder dig att öka din affärsförmåga och ditt entreprenörskap. Vi gör detta bland annat genom:

  • Förenklade användargränssnitt och användarupplevelser
  • Förbättrad ekonomistyrning och redovisningskapacitet
  • Förbättrad Supply Chain management och lageroptimering
  • Realtidsanalyser och rapportering
  • Förutsägande analys och maskininlärningsfunktioner

Plattformen vi utgår ifrån är det starkaste affärssystemet på marknaden och stavas S/4HANA Public Cloud och tar dig framåt oavsett var du befinner dig idag.

Ready-to-run Cloud ERP-lösning – tillväxt utan begränsningar

SAP S/4HANA Public Cloud är ett komplett, moduluppbyggt affärssystem i molnet, som baseras på AI och analys. Det automatiserar affärsprocesser och skapar en solid grund för ekonomi, produktion, lager och logistik, HR och mycket mer.

I S/4HANA Public Cloud får du en överblick på din verksamhet; kundinteraktioner i realtid, prediktiv analys, maskininlärning, innovation och personalisering i ett och samma system. Och det bästa av allt, det är tryggt, flexibelt och skalbart – du kan snabbt expandera och växa utan begränsningar.

Små steg till snabbt affärsvärde

Genom att välja Stretch Evolve som din partner på resan mot S/4HANA Public Cloud väljer du en partner med verksamhetsperspektivet först. Tillsammans med dig implementerar vi S/4HANA Public Cloud med det beprövade verktyget och metodiken SAP Activate. I en tydlig tidsram tar vi tillsammans små steg till affärsvärde för att du snabbt ska få ut värde av din affärssystemsinvestering.

Det innebär att vi alltid har fokus på målbilder och affärsvärde – inte teknisk funktionalitet. Vi vill förstå din verksamhet, dina utmaningar och vilket affärsvärde som är viktigt att uppnå för dig – vi gör det inte åt dig, vi gör det tillsammans med dig!

Kontakta oss

Dela inlägget