Inbjudan – Hur kan man arbeta med förändringsmotstånd?

Välkommen till ett interaktivt möte om förändring,
19/3 kl 08:30

Alltför ofta har vi varit med i projekt där det inte finns utrymme för mer än det absolut viktigaste – tex införande av ett nytt IT-verktyg. Tid och budget för att förbereda individer för de mjuka sidorna av förändringen – det finns inte och anses ärligt talat inte vara nödvändigt.

”Hur svårt kan det va?!”

Vi har påbörjat en serie möten med individens förändring som tema. Än så länge har vi haft många bra dialoger med utbyte av erfarenheter. Ett av de ämnen som det finns ett stort intresse av att byta erfarenheter kring är ”motståndshantering” – dvs hur man kan proaktivt agera men också vända motstånd i sitt projekt till något positivt!

I detta möte får vi chansen att höra vår kollega Malin Westlund berätta om hur de gör i hennes nuvarande projekt såväl som tidigare erfarenheter. Därefter ser vi fram emot att höra era goda, såväl som mindre bra, exempel och diskutera svåra dilemman. Stretch tror på nätverk och kraften i att utbyta kunskap och erfarenheter! Vår ambition är att vi kommer ur detta möte med energi och med tankar & verktyg som stärker framtida projektinvesteringar; samt ger konkreta ideer om hur vi snabbast skapar värde i våra projekt.

 

Tid

19 mars 2021, kl. 08:30 – 10:00

Plats

Digitalt – länk kommer separat efter anmälan

Ansvariga:

Gunilla Ramborgh & Malin Westlund från Stretch Göteborg
Chris Olofsson Graudums, Stretch Evolve i Stockholm.

 

Anmäl dig här!

Dela inlägget