Nyheter

Att få följa nya medarbetare

Från första dag du startar sin anställning i Stretchgruppen är du en tydlig del av det vi står för.

I dagarna har 30 nya medarbetare avslutat sitt digitala onboardingprogram. En intensiv period där de tillsammans får inblick och kunskap i det som gör vår grupp så stark idag och i framtiden.

Vi är en grupp av bolag, där alla är experter på sin marknad, men med en tydlig och gemensam värdegrund och ett starkt varumärke i Stretch. Vår övertygelse har alltid varit att vi tror på alla människors vilja och förmåga att utveckla en bättre värld.

Det här vill vi såklart att de nya i gruppen ska ha som en tydlig kompass i vardagen. Den påverkar allt vi gör med våra kunder, kollegor, leverantörer och andra människor i vår närhet.

Vår övertygelse är att det är en viktig del i det som genom åren gjort oss framgångsrika. Vi tror och har tillit till varandra, till gruppen, alltså kan vi lyckas.

Nu har vi 30 nya medarbetare som har blivit certifierade Stretchare! De har arbetat tillsammans i grupper och lyckats lösa många uppgifter på ett helt makalöst sätt. Fantastiskt att få följa.

Allt är digitalt men de har lärt känna fler personer över bolagsgränserna. Och nu är vi fler som längtar efter att träffas förhoppningsvis i höst!

Alla de som genomfört programmet har fått en hälsning där budskapet är tydligt. Därför vill jag ge samma budskap till er alla tillsammans med en sommarhälsning.

Fortsätt var nyfiken och kom ihåg att när du växer, växer alla runtomkring dig. 

Tack alla nyanställda i Stretchgruppen för er energi och entusiasm under programmet och tack alla kunder, kollegor, leverantörer och andra nära.

Och hörs vi inte mer innan sommaren

Ha en riktigt skön och vilsam sommar

Sanna

Dela inlägget