Nyheter

Små steg till bättre miljö

Vi tror på alla människors förmåga att utveckla en bättre värld. Alla kan vi bidra!

Därför vill vi hylla vår städfirma på vårt kontor i Stockholm – Excelencia. Städning av våra kontor har varit ett område som har påverkats mycket under pandemin. Det har krävt helt nya rutiner, starkare medel, krav på effektiva sätt att ta bort spår av virus samt mer frekvent städning.

Nu tar Excelencia och Stretch ett hållbart steg i städningen av vårt kontor – tillsammans har vi bestämt att sluta helt att använda kemikaliebaserade rengöringsprodukter för den dagliga städningen. I stället används Z-Water, ett Svanenmärkt högeffektivt joniserat alkaliskt vatten som fungerar som både tvättmedel och rengöringsmedel. Det är snällt mot människor, skonsamt mot naturen och har en mindre klimatpåverkan än traditionella tvätt- och rengöringsmedel.

Som om inte det skulle vara nog så rengör Z-Water även betydligt mer effektivt mot virus och bakterier än rengöringsmedel – eftersom rengöringsmedel innehåller tensider. Det sprider inga miljögifter och avger inga hälsofarliga sprayångor. Helt enkelt en lösning som blir bättre för miljön, dem som städar och vi som arbetar på kontoret hela dagen.

Heja Excelencia och tack för att ni gör det här! Vi är stolta över att vara kund hos er.

Excelencia

/Anya Persson 

Dela inlägget