Nyheter

Stretch Evolve:erar: Cloud ERP – affärssystem i molnet

Vi på Stretch Evolve får många frågor om just Cloud ERP, molnlösning och affärssystem i molnet – och varför det är vägen att gå med sin verksamhet. Så nu försöker vi förklara det engång för alla!

För att förklara ERP är det enklaste att tänka på alla centrala affärsprocesser som behövs för att driva ett företag; ekonomi, HR, tillverkning, leverans, tjänster, CRM, anskaffning med flera. ERP hjälper till att effektivt hantera alla dessa processer i ett samlat system, ett affärssystem. Vi kan säga att det är företagets ryggrad – utan ryggraden fungerar inte verksamheten.

De flesta affärssystem inklusive SAP affärssystem levereras nu via molnet eller som molnlösning, Cloud ERP. Den senaste teknologin används för att automatisera, skapa större effektivitet och ge en överblick över hela verksamheten. Genom integrationer kopplas också intern verksamhet med affärspartners och nätverk runt om i världen ihop i ett system – vilket ger företag den samverkan och smidighet som behövs för att vara konkurrenskraftig idag.

Levereras via internet som abonnemang

Med ett Cloud ERP eller som molnlösning betyder det helt enkelt att ditt affärssystem finns i molnet och levereras via internet som en tjänst som du abonnerar på.

SAP hanterar normalt underhåll, uppdateringar och säkerhet åt dig. Idag är moln-ERP den populäraste implementeringsmetoden av många skäl – bland annat lägre initialkostnader, större skalbarhet och smidighet, enklare integration och mycket mer.

Visst låter det enkelt?

Riktigt så enkelt är det ju självklart inte men det är därför vi är här. Vi på Stretch Evolve ökar din affärsförmåga via SAP Cloud ERP och har över 20 års erfarenhet av digitaliserings- och förändringsresor från traditionellt ERP till SAP Cloud ERP.

Kontakta oss

Dela inlägget