Stretch Danmark

Vi bygger digitala länkar och grymma analysmöjligheter

Fokus på analys och flexibilitet

Vi brinner för att skapa effektiva digitala länkar och grymma analysmöjligheter för våra kunder. Vi tror på ett nära samarbete och ett okomplicerat förhållningssätt till våra projekt. Vi fokuserar på att realisera värdet och på flexibilitet. Vi strävar alltid efter att vara ”Top of mind” i Danmark inom våra fokusområden och givetvis Danmarks bästa arbetsplats.

Stretch Danmark är en del av Stretchgruppen, vilket innebär att vi har 160 medarbetare i de nordiska länderna, alltid är redo att hjälpa till i våra projekt. Det skapar en trygghet för dig som kund.

StretchJoggar-088_720x350

Många produkter i vår verktygslåda

Vi arbetar med ett brett utbud av produkter som kontinuerligt uppdateras och ersättas. Då vet vi att vi alltid kan erbjuda den bästa och mest lämpliga lösningen. Därför har vi specialister inom SAP BI, BO, Qlik Sense, Qlik View, Ariba, Dell Boomi, Anaplan, Management consulting och projektledning.

Hos oss är det inte produkten, utan kunden som är i fokus. Vi löser uppgifter ur ett helhetsperspektiv och vi fokuserar på användningen – där ligger värdet. Vi kan ofta använda flera olika produkter från vår verktygslåda i ett projekt för att ge er den bästa lösningen. Hör av dig så berättar vi mer!

Business goals

Vi ska vara den spännande utmanaren på den danska marknaden, som levererar kvalitet och kundvärde och som gör både kunder, blivande kollegor och konkurrenter nyfikna på Stretch Danmark.

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan