Stretch Addera AB

Happiness in teamwork
by Stretch Addera

Öppna webbplats

Stretch Addera AB

Atlassian Enterprise Platinum Solution Partner

Stretch Addera hjälper din organisation att hitta glädjen i teamarbete. Stretch Addera levererar Atlassianlösningar till hela den skandinaviska marknaden. Vi älskar Atlassians verktygsportfölj!

Våra Team är riktigt vassa på att anpassa och förvalta Jira Service Management, Jira Software, Confluence, Bitbucket, Bamboo och Opsgenie för att ditt team ska uppnå sin fulla potential. Som ett Team, med din leverans i fokus, tillhandahåller vi servicen som lyfter dina agila team.

Effektivare förvaltning genom serviceavtal och certifierade konsulter inom Atlassian

Känslan när Jira frigör tid och möjliggör fokus din på leverans är fantastisk. Jira och Confluence är affärskritiska och genom förvaltning av certifierade specialistteam skapas lösningar som är hållbara och skalbara. Ett serviceavtal är lösningen för säker och effektiv förvaltning av Jira Software, Jira Service Management, Confluence, Opsgenie, Bitbucket och Bamboo inklusive tillhörande marketplace appar och integrationer.

Vi guidar dig till rätt vägval, utifrån vår tidigare erfarenhet av globala Atlassian Data Center instanser och av Atlassian cloud-miljöer. Vi hjälper er att starta, migrera, förbättra och automatisera er Atlassian setup. Fokuset på att bidra med hållbara lösningar leder till att majoriteten av våra kunder efterfrågar ett serviceavtal efter avslutat uppdrag.

Tidigt såg vi potentialen i Atlassian Cloud, redan 2018 erhöll vi Atlassian Cloud Partner of the year. Är ni redo för cloud? Vi hjälper er genom transformationen.

Kontakta oss för att diskutera hur ni kan hitta glädjen i teamarbetet redan idag!


Kontakta oss