Microsoft .Net & Azure

Vi kan alla Microsofts moln-plattformar

Stretch är guldpartner med Microsoft

Stretch är guldpartner med Microsoft inom applikationsutveckling och är silverpartner inom samarbetsplattformar och Business Intelligence. Vi är även Microsoft Cloud Solution Provider och kan leverera alla Microsofts moln-plattformar där vi fokuserar på Azure. Vi är kravställare, leder, designar, utvecklar och förvaltar lösningar baserade på Microsofts plattform.

Värdet skapas av användarna, inte tekniken!

Vi älskar teknik, men vi vet att det inte är tekniken som skapar värde i våra leveranser. Det är vår nyfikenhet på er verksamhet och vår förmåga att omvandla verksamhetens behov till en användbar lösning som skapar affärsvärde. Våra arkitekter och utvecklare arbetar gärna direkt med verksamheten. De använder verksamhetsspråk tillsammans med visualisering för att skapa ett tätt samarbete med fokus på affären snarare än tekniken.

Microsoft-specialister hos oss

Microsoft .Net
Med Microsoft .Net bygger vi bland annat moderna webbar, mobila appar för sjukvården, resesystem för lokaltrafiken, komplexa integrationer och mycket mer. Våra lösningar fungerar på datorer, telefoner och paddor. På så sätt kan vi möta användaren var som helst, när som helst. Läs gärna om hur vi tänker och arbetar under Systemutveckling.

Azure
Med Azure kan vi leverera olika tjänster till er snabbt och enkelt, utan att ni behöver hantera servrar och annan infrastruktur. Men Azure är mycket mer än så. Det ger en möjlighet att med hjälp av Microsoft .Net, bygga en helt ny generation av flexibla och skalbara lösningar. En mer tillgänglig och kraftfull lösning och vi sköter dessutom miljön åt er.

Vår teknik

Vi fokuserar på affärsvärdet och pratar inte om teknik i första hand. Givetvis arbetar vi med olika tekniker för att möta våra kunders behov och några av dem är: Visual Studio, C#, Azure, SQL Server, NoSQL, ASP .NET MVC & Web API, HTML 5, JavaScript, CSS, responsive web, AngularJS, Bootstrap, REST, JSON, test-driven development, Jira, Scrum and Kanban.

Vi hjälper dig mer än gärna med både stora och små projekt. Kontakta oss redan idag!

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan