Talend

Snabb åtkomst av tillförlitlig information

Pålitligt data, snabbare

Frågar din organisation efter mer data snabbare, samtidigt som kraven på styrning och kvalitet ökar? Inte så konstigt, datadriven affärsutveckling är en viktig komponent hos många av våra kunder för att skaffa sig unika affärsfördelar. Detta ställer krav på både ledtider och pålitlighet i leveranserna av data till verksamheten, i en miljö som är enkelt skalbar.

Ledtider är viktigt, eftersom digital transformation handlar om att minska time-to-market, oavsett om det gäller beslutsfattande i realtid eller ett personligt kundbemötande.

Men bara hastighet är inte tillräckligt. För att fungera som underlag till viktiga beslut eller leverera en unik kundupplevelse behövs kvalitet och styrning. Eller med andra ord korrekt data som ger en komplett bild för att fatta rätt beslut och dessutom är spårbar.

Talend-konsulter från Stretch

Vi förstår värdet av data och hur det kan ge dig affärsfördelar. Med lång erfarenhet av framgångsrika Business Intelligence-projekt, hjälper vi dig att implementera Talends lösningar. Målet är att öka datakvalitén, korta ledtider och säkerställa att rätt data blir snabbt tillgängligt för rätt beslutsfattare i din organisation. Vi kan tillsammans frigöra de idéer och det driv att utveckla affärer med hjälp av data som finns i din organisation, utan att ge avkall på skalbarhet eller styrning.

 

Talend logo

 

Om Talend

Talend, ledare i cloud integration, levererar verktygen som ändrar kalkylen för att sätta mer data i arbete, snabbare. Talend’s integrationsplattform, Talend Cloud, hjälper företag att möta kraven på ökande datavolymer, fler användare och fler tillämpningar genom att frigöra data från äldre infrastruktur, dra nytta av innovationer och låter verksamhet och IT att samarbeta för att skapa och använda data som går att lita på.

Över 1 500 globala företag har valt Talend för att sätta deras data i arbete. Mer än en tredjedel av USA’S Fortune 100-bolag är kunder till Talend inklusive GE, HP Inc. och Domino’s. Talend är erkänd som ledare på sitt område av ledande analysbolag och publikationer, däribland Forbes, InfoWorld och SD Times.

Talend är listat på Nasdaq (TLND) och har sitt säte i Redwood City, California.

Läs också

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan