Projekt- och programledning

Uppnå högsta affärsvärde i era förändringsinitiativ

Små steg mot ökat affärsvärde – tillsammans!

Stretchs projektledare och programledare finns på plats i kundens vardag – på samma sida om bordet. Vår passion är att tillsammans med er tydliggöra varför styrande processer, ramverk och kostnadsfokus behövs. Men även varför de behöver kompletteras med fokus på affärsvärde. Vi får våra kunder att ta små steg, varje dag, mot en mer värdefokuserad leveransmodell. Du får vad du mäter brukar det heta, se då till att mäta affärsvärdet!

Ett situationsbaserat ledarskap

Vi leder våra leveranser med van hand oavsett styrmodell. Vi leder traditionella och agila projekt såväl som hybrider däremellan. Vi tar ansvar för att vi uppnår resultat – maximerar affärsvärdet. Vi kan givetvis styra på tid, kostnad och kvalitet, det är vi duktiga på baserat på vår långa erfarenhet. Vi är däremot övertygade om att vi kan skapa ännu mer värde för er om vi sätter affärsvärdet överordnat kostnaden. Om vi levererar med små steg och ofta samt om vi skapar en stark feedback-kultur. Då kommer vi få ännu vassare leveranser hos er. Vi tror dessutom på att det är bättre för er som kund om vi fokuserar på att optimera flödet i våra leveranser framför att styra mot hårda deadlines.

projektledning

Vi driver framgångsrika projekt!

Vi har konsulter i framkant som framgångsrikt driver utvecklings- och förändringsprojekt även i projektovana organisationer. Vi har en bredd av certifieringar i metoder och stor erfarenhet av flertalet modeller; PRINCE2, PMP och Scrum, för att nämna några få. Vi är dessutom lätta att prata med och trevliga att ha att göra med! Nyfiken? Kontakta oss redan idag och kolla även in Stretchbloggen, där vi samlat spännande läsning om projekt- och programledning.

Läs också

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan