Systemutveckling

Värdet kommer från användningen!

Systemutveckling – när standardlösningarna inte räcker till

Standardlösningarna ger din affär en bra plattform att stå på. De skräddarsydda lösningarna ger din affär spets, skiljer er från mängden och har potential att sätta er i förarsätet i er bransch. Med systemutveckling från Stretch skapar ni nya kanaler och upplevelser till era kunder. Ni automatiserar era processer och ni skapar samverkan över gränserna.

Vi tänker livscykel

Stretch är med er från en idé till användbar lösning och vidare under hela livscykeln. Vi tar gärna ansvar för hela leveransen med projektledning, kravanalys, arkitektur, design och utveckling. Med små steg ser vi till att ni får en lösning som växer och utvecklas i takt med er affär. Tillsammans ser vi till att skapa mest affärsvärde för varje krona. Vårt team kommer att arbeta med agila metoder och vi bjuder gärna med er in i vår glädjefyllda och transparenta miljö. Samtidigt är vi vana vid kunder som behöver traditionell uppföljning och rapportering och vi har utvecklat en metodik för att kunna balansera det bästa av dessa båda världar.

Värdet kommer från användningen!

Vi drivs av att skapa användbara lösningar! Oavsett om det är en mobil app, ett affärssystem, en modern webb, en komplicerad process som skall automatiseras eller om vi skall integrera lösningen med flera andra system. Det är faktiskt ofta en kombination av dessa, då trivs vi allra bäst. Värde kommer från att er lösning används av så många som möjligt och så ofta som möjligt. Därmed är det av högsta vikt för oss att både träffa era behov men också skapa lösningar som ni själva och era kunder vill använda.

bla-appen1   bla-appen2   bla-appen3   bla-appen4

Ovan visas Blå Appen, en mobil lösning som vi tagit fram för barn- och ungdomspsykiatrin i Skåne. Blå Appen följer de tonåringar som behövt psykiatrisk akutvård under ett år efter att de skrevs ut. Den följer deras utveckling som en del av en forskningsstudie.

Vi hjälper dig mer än gärna med både stora och små projekt. Kontakta oss redan idag så återkommer vi inom kort. Vi ser fram emot att höra från dig!

Läs också

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan