”Masterdata i ERP-världen’’ – Stretch nätverksträff

Varmt välkommen till Stretch nätverksträff kring masterdata i ERP världen.

Det finns flera utmaningar i ERP-system och projekt på grund av att alltför lite fokus läggs på masterdata. Allt eftersom mängden data ökar och systemlandskap och systemrelationer blir mer komplexa så växer även problemen kring exempelvis hantering sig större. Det är därför väldigt viktigt att man aktivt arbetar med att skapa en hållbar livscykel för sin masterdata.

Vi ser möjligheten att lösa många av de masterdata- och processproblem som finns genom effektivisering av masterdataprocesser, förbättring av datahantering och säkerställande av god datakvalitet. Vi vill göra det möjligt för Er verksamhet att arbeta enklare, snabbare och effektivare. Vi ser fram emot möjligheten att träffa Er och diskutera:

  • Planera Er datamigrationsresa till S/4HANA eller andra SAP-system
  • Extrahera, uppdatera och ladda in data i SAP med hjälp av mallar
  • Integrera Excel och webbformulär med SAP samt öka effektiviteten och noggrannheten i Ert företag med bättre basdata
  • Förbättra flexibiliteten, minska tiden som används på repetitiva uppgifter och eliminera manuella fel
  • Utbyta erfarenheter och få svar på frågor från andra Winshuttle kunder: Tony Sterneborg, Sourcing Coordinator, Strategic Global Sourcing, Atlas Copco Industrial Technique AB

Vi på Stretch tror på kraften i att dela erfarenheter och kunskaper genom nätverk. Kom och var med i diskussionerna och dela med Er av Era egna erfarenheter kring masterdata och migrering.

Välkommen!

Var: Digitalt

När: 18e Mars 2021 kl. 09:30-11:30

Ansvariga: Prashant Vimal

Anmäl dig här

Dela inlägget