Nyheter

Framtidens integrationsplattform

Vi är mycket glada över att Dell Boomi får mer och mer uppmärksamhet i Skandinavien. Stretch är nordisk partner till Dell Boomi sedan början av 2014 och vi ser Dell Boomi som en modern och komplett integrationsplattform för dagens företag. Systemlandskapen fortsätter att växa med nya molnapplikationer tillsammans med affärskritiska on premise-lösningar ute hos företagen vi träffar. Behovet av en enkel, stabil och komplett integrationsplattform har därför aldrig varit större.

De senaste månaderna har vi haft flera kunder som gått över till Dell Boomi och vi kan se kundnyttan på relativt kort tid.

Denna rapport från Ovum pekar på samma trend, liksom Gartner rapporten tidigare i år.

Kämpar du med ett växande systemlandskap idag inom er organisation? Har ni flera gamla och/eller komplexa integrationslösningar som är tunga att underhålla och dyra? Kontakta oss gärna så kan vi visa hur Dell Boomi och Stretch kan hjälpa din organisation.

På Stretch arbetar vi för fullt med att leda och implementera Dell Boomi-lösningar för flera skandinaviska företag. För oss är det väldigt tydligt att detta är en integrationsplattform för framtiden, och framtiden är här och nu.

– Martin Sahlin, VD Stretch Danmark.

Dela inlägget