Nyheter

Stretch och Qlik levererar ny SAP Connector

Vi är fantastiskt glada över att få meddela nyheten om att en ny SAP Connector för QlikView nu finns tillgänglig på marknaden. Lansering skedde nu i april 2015 och den nya SAP Connectorn har utvecklats av Stretch tillsammans med Qlik R&D.

Det är en ny Bex-Connector som lanserats vilket skapar möjlighet för SAP-kunder att kunna integrera sina Bex-frågor med QlikView.

Nästan alla SAP-kunder har ett antal kritiska Bex-frågor och dessa investeringar kan nu göras tillgängliga via marknadsledande Self Service BI-plattformen QlikView. En fantastisk möjlighet för alla SAP-kunder.

Lanseringen av denna nya SAP Connector är ännu ett grymt resultat av det nära samarbete vi har mellan Stretch och Qlik inom SAP-området, säger Martin Sahlin, VD för Stretch Danmark.

Den nya Bex-Connectorn är tillgänglig för nedladdning för alla befintliga SAP Connectivity-kunder hos Qlik.

För en demo och Proof of Concept kring hur den här Connectorn kan hjälpa just din organisation att få ut maximal nytta från era BI investeringar, vänligen kontakta Martin Sahlin på: martin.sahlin@stretch.dk eller genom att ringa: +45 25 17 17 59.

Stretch är sedan 2014 en utvald Qlik partner i Sverige, Norge och Danmark. Lär mer.

Dela inlägget