Salesforce

Stretch tar digitaliseringen till nya höjder!

Sedan starten av Stretch 2002 har Entreprenörskap varit en tydlig strategi. Vi har hela tiden sett en tydlig effekt av att tillsammans utveckla vår affär. Nu tar ett av våra bolag, Stretch Customer steget att etablera ett nytt kontor i Östersund. ”Vi ser stor potential i den här regionen med verksamheter som står mitt uppe i sin digitalisering av kundresan”.

Entreprenörskapet kan ta sig i uttryck på olika sätt och den här gången var drivkraften både att skapa nya affärsmöjligheter och att som konsult kunna förverkliga en dröm. Vår Salesforce konsult Jenny Blomberg har varit på plats sedan i augusti och siktar nu på att bygga upp ett starkt Salesforce team i Östersund.

Ta del av Jennys story i intervjun nedan.

Vad var anledningen till att det blev just Östersund? 

Jag och min man, Marcus, har länge drömt om att någon gång flytta till Östersund. Våra stora intressen i livet är flugfiske och skidåkning, vi älskar att vara på fjället och kände att vi vill ha möjligheten att ta oss ut på tur även i vardagen, inte bara på semestern. Östersund är också en spännande stad i en expansiv region, både vad gäller affärsmöjligheter och spännande utveckling.

Har Östersund levererat på förväntningarna? 

Absolut! Sen vi kom hit har vi spenderat nästan varje helg ute i skog och mark där vi har fiskat, plockat bär och svamp med barnen. På lunchen åker vi längdskidor, Östersund har fantastiska spår som går utmed hela stan! Nu ser vi också fram emot att spendera mycket tid i Åre i vinter. Sammantaget känner jag att Östersund har varit väldigt välkomnande och vi har mötts av en nyfiken och positiv inställning, både privat och professionellt.

Vad är ditt främsta fokus nu? 

Jag saknar mina fantastiska kollegor nere i Stockholm i massor, så nu är det fullt fokus på att rekrytera för att bygga upp vårt kontor här i Östersund. Vi (Stretch Customer) växer så det knakar och vi tror att det finns stor potential och kompetens här i stan. Kontoret här kan erbjuda ett komplement för de som, liksom jag, drömmer om ett liv närmare naturen utan att göra avkall på den personliga och professionella utvecklingen på jobbet.

Om man är en nyfiken utvecklare i Östersund, varför ska man arbeta i ditt team?

Det bästa av två världar! Man får arbeta med Salesforce, en plattform i teknologins framkant, och hos oss lär du dig enormt mycket då du får jobba med verksamhetsprocesser i så många olika branscher.

En annan trigger för mig som utvecklare är att jag är med och formar min roll. Det är lika ok att enkom ägna sig åt kod som att vara med från lösningsdiskussion med verksamheten och sedan designa och utveckla den bästa lösningen för kunden. Jag själv motiveras mycket av att få vara med från ax till limpa.

Det är också otroligt motiverande att få arbeta med en plattform som inte går ur tiden, snarare tvärtom. Salesforce visar tydligt att de har byggt och vidareutvecklar en plattform för framtiden och det skapar trygghet för oss som konsulter och våra kunder.

Slutligen så handlar det om teamet! Vi är idag drygt 25 erfarna Salesforce konsulter, ett team som är nära oavsett var vi sitter. Lösningsorienterade, öppna och glada människor. Alla delar med sig till varandra och teamkänslan är på topp trots avsaknad av den fysiska kontakten. För mig är känslan viktig att det är Stretch som är ”hemma” och kunden är den vi ska leverera den bästa lösningen till. Det är teamarbetet, ledarskapet och våra värderingar som skapar dessa förutsättningar. Med frihet under ansvar har vi alla samma möjligheter att utvecklas. Det har också varit en stark motivator för mig att nu starta upp ett team i Östersund.

Hur går man tillväga för att få veta mer om möjligheterna på Stretch?

Blir du nyfiken på Stretch och vill veta mer om hur du skulle kunna utvecklas i mitt team, titta in på vår karriärsida! Eller så hör du av dig till mig så tar vi en digital fika eller ses i spåret med en skidlängds avstånd! 😊

Välkomna till Stretch Customer Östersund

Jenny Blomberg,

Stretch Customer i Östersund

Dela inlägget