Dev

Höj volymen!

Stretch Amplify - Utvecklingspartner

Ljudet av din framgång

Har du svårt att nå fram i bruset? Då behöver du en digital utvecklingspartner som redan kan din bransch och snabbt kan sätta sig in i just din affär. Vi vet att branschspecifika lösningar anpassade efter din verksamhet kommer hjälpa dig att ta nästa steg i din affärsutveckling.

Att ingå ett partnerskap med oss innebär också att vi förstärker din förmåga att testa och införa ny och spännande teknik. Vi tar dessutom ansvar för hela produktlivscykeln, från idé till support och förvaltning. Höj volymen med oss som din digitala utvecklingspartner.

 

Erbjudande

Jobba hos oss


Erbjudande

Är steget till steget före alltid steget efter?

Som digital utvecklingspartner förstärker vi både affärs- och mjukvaruutvecklingen hos er. Vi kombinerar gedigen teknisk erfarenhet med djup branschkunskap och tar fram skräddarsydda lösningar anpassade efter just era behov och visioner.

Vårt team har lång erfarenhet av att jobba med Microsofts produktportfölj, och vi bekantar oss gärna med ny och spännande teknik. Nyckeln till ett framgångsrikt samarbete ligger i partnerskapet, därför tror vi på att anpassa metoder och arbetssätt efter er verklighet. Vi förstår att behov i både storlek på team och kompetens kan variera över tid, därför är det redan en del av vår affärsmodell. Vi matchar kompetens och kapacitet och säkerställer att det alltid finns spetskompetens tillgänglig när det behövs. För oss är det viktigt att vara med i hela livscykeln då värdet av alla lösningar kommer först när de faktiskt används.

Vi erbjuder ett enkelt och flexibelt partnerskap utan långa förhandlingar och krångel. Vi är partnern för dig som vill ligga steget före i din digitala affärsutveckling!

Kontakta ossHögre effekt i din utveckling med Amplify

Malmö

.NET utvecklare till Malmö

Vi söker fler kollegor som brinner för utveckling!

Sök och läs mer

Malmö

Lösningsarkitekt

Du är en problemlösare som gillar att omvandla affärsbehov till tekniska lösningar.

Sök och läs mer

Förstärkning till agila utvecklingsteam

Vi söker fler kollegor som vill vara med och bidra till innovativa och effektiva lösningar!

Sök och läs mer


Kontakta oss

Vi är Stretch Amplify, din digitala utvecklingspartner.
Vi förstärker er digitala utvecklingsförmåga!

Låt oss höras vid och se vad vi kan göra för er!

Kontakta oss