Dev

Summan av dina delar
blir större med oss

Stretch Ability - utvecklar Microsoft 365 & Power Platform

Automagiker som skapar nya effekter
av det ni redan har

Vi vill att du ser oss som din digitaliseringspartner. En partner som hjälper dig att hitta rätt verktyg i din vardag och som räddar dig från dyra och tidskrävande IT-projekt.

Du behöver inte längre bygga nytt från grunden, du behöver bara lära dig att montera rätt, delarna finns redan. Genom Microsoft 365 och Power Platform har du redan alla verktyg som behövs.

Med low code gör vi verklighet av dina idéer och kallar det lite skämtsamt för automagi.

 

Automagi i praktiken Testa själv

Vadå Low Code? Erbjudande


Automagi i praktiken

Fastighetskollen

Ett konkret exempel på automagi är den här appen med koll på allt: vad som ska göras för en specifik fastighet, vilka fel som har anmälts och var alla nycklar till fastigheten finns just nu.

Frånvarohjälpen

Ett annat exempel är din bästa vän när du behöver stanna hemma från jobbet. På bara en minut kan du meddela chefen, skapa autosvar och avböja dina möten. Du behöver inte ens lämna sängen!


Vadå Low code?

Din verksamhet + Low Code = Automagi

Med low code kan vi skapa digitala funktioner som hjälper verksamheten, utan någon tidskrävande eller dyr programmering. Vi visar er hur ni kan använda low code och digitalisera er själva. Verktygen har ni redan genom Microsoft 365 och Power Platform, vi hjälper er bara att använda dem.

Självklart kan vi även lösa mer komplexa utmaningar genom att kombinera low code med saker som Azure, AI och API:er, det är därför du behöver oss som partner.

Du kan verksamheten, vi kan low code
och tillsammans skapar vi automagi.

 

Microsoft 365 inspirationsmiljö

Testa dina möjligheter i vår inspirationsmiljö

Vi vill guida genom landskapet av alla olika appar och kanaler i den digitala arbetsplatsen

Vi vet vilken att som ska användas till vad och varför. Hör dig så visar vi och berättar mer. Du får en egen inloggning till vår inspirationsmiljö i Microsoft 365 där du både kan se och testa dina möjligheter.

Logga in och upptäck möjligheterna


Kontakta oss