Nyheter

Det bubblar!

Sommaren är här och det bubblar av energi överallt. Energi och glädje över en strålande avslutning på kvartalet för Stretch, väl värd att fira. En energi och glädje som vi tar med oss in i semestern, där vi reflekterar och kopplar av med vänner och familj.

Juni månad brukar vara hektisk. Då ska allt ska hända för att vi ska kunna gå på semester med ro i sinnet. Känns det igen? För Stretch blev det precis så bra som vi kunde önska oss – semestern är här och den är välförtjänt.

Aldrig har det bubblat på så många ställen i organisationen samtidigt. Vi har fått klart med flera nya medarbetare som kommer och bidrar till vår spännande resa i höst. Vi växer!

Vi har vunnit nya viktiga affärer som stärker vår position hos befintliga såväl som nya kunder. Vi skapar affärsvärde!

Och vi har även vunnit nya affärer inom helt nya satsningsområden, både på produkt- och tjänstesidan. Vi utvecklas!

Vi har tillsammans tagit certifieringar på löpande band inom Atlassian, Salesforce, Microsoft, SAP och Qlik, vilket stärker våra partnersamarbeten ytterligare. Som sagt, det bubblar verkligen i hela den skandinaviska Stretch-organisationen!

Med det vill vi tacka alla våra kunder för inspirerande samarbeten under våren. Vi vill även tacka våra kollegor i branschen för intressant nätverkande och inte minst alla våra fantastiska medarbetare som gör allt detta möjligt! Denna sommar firar vi lite extra när vi går på ledighet och ser med spänning fram emot en intensiv och utvecklande höst tillsammans.

Vill du också vara en del av vårt nätverk, utbyta erfarenheter med andra kunder eller rent av forma Stretchs fortsatta framgång? Tveka inte att kontakta oss på hej@stretch.se eller kolla in vår blogg för inspiration under sommaren.

Hoppas ni alla får en bubblande sommar!

 

 

Dela inlägget