Nyheter

Fortsatt högtryck!

När vi stänger året 2015 kan vi konstatera att högtrycket från halvårsskiftet har hållit i sig under hela året. 2015 blev ett fantastiskt år resultatmässigt, till och med vårt bästa någonsin.

Det är med glädje vi ser att vår omsättning totalt sett har ökat med 11 % och resultatutvecklingen är grym! Siffror i all ära, men det är ännu roligare att se vilka avtryck vi har gjort hos våra kunder. Stretch har levererat projekt som sticker ut bland andra projekt utifrån de affärsvärden vi har skapat. Tillsammans med våra kunder sätter vi alltid affärsvärdet i första hand i de projekt vi driver, vilket hur enkelt det än låter gör att vi lättare når de effektmål vi definierat. Att projekten även hållit sig till tidplan, budget och den funktion som ger mest värde per tidsenhet är sekundärt men ändå självklart. Vill ni veta mer om hur vi skapar affärsvärde hos våra kunder läs vår e-bok ”Små steg till affärsvärde”.

När vi nu går in i 2016 ser vi inga tendenser till att högtrycket skulle avta, snarare tvärtom. Våra kunder har gett oss fortsatt och förnyat förtroende att skapa mer affärsvärde inom alla våra kompetensområden. För att möta de nya förfrågningarna söker vi konsulter på alla våra marknader i Köpenhamn, Oslo, Malmö, Göteborg, Karlstad och Stockholm. Vill du jobba med Skandinaviens hetaste konsultbolag, oavsett om du är kund eller medarbetare, hör av dig till hej@stretch.se

För oss är det ingen slump att solen skiner på Stretch!

Dela inlägget