Nyheter

Grattis Malin – du är grym!

Malin Anjou har blivit nominerad till ett hederspris hos Great Place To Work (GPTW). Motiveringen till hederspriset för Inspirerande ledarskap 2016 är:

En person som med sitt personliga ledarskap och med sitt driv inspirerat sina medarbetare till att ge sitt allra bästa och tagit sin organisation till nästa nivå.

– GPTW

Och de nominerade är:

  • Malin Anjou – Stretch
  • Jonas Elgquist – B3IT
  • Fredrik Hemviken – Navigio

Idag verkar alla bolag i en föränderlig värld. Att vara på tå som organisation är a och o. Samtidigt gäller det att stå fast på jorden och ha en solid grund av värderingar, strategier och en kultur som är starkt förankrad i organisationen.

Stretch är en arbetsplats med just fötterna på jorden. Vårt deltagande i GPTW är ett sätt att mäta hur vår organisation mår och denna nominering blir ett kvitto. Det är också ett sätt för oss att vässa vår kompetens och komma ihåg vikten av att inte nöja sig med mindre än det bästa när man bygger en arbetsplats i absoluta framkant.

Vi är vad våra grymma medarbetare levererar, vilket också skapar förutsättningar för bra ledarskap. Tillsammans utvecklar vi Stretch. Hos oss är ledarna coachande och tillgängliga – de lever våra kärnvärden!

Malin personifierar Stretch och våra kärnvärden på ett fantastisk sätt. Genom sitt personliga ledarskap, kombinerat med hennes driv och tävlingsanda är hon med och utvecklar oss till det fantastiska bolag vi är – varje dag! Jag är otroligt stolt och glad över att Malin fått denna väl värda nominering.

– Jan Maelum, Styrelseordförane Stretch AB

Vinnaren av hederspriset för Inspirerande ledarskap annonseras vid galan för Sveriges Bästa Arbetsplatser på Cirkus den 16 mars 2016. Spännande!

Vi försöker inte vara perfekta, bara bättre än vad vi var igår, både som bolag och som individ. Vår resa fortsätter – hoppas du vill bli en del av oss, som kund eller som kollega!

Nyfiken på mer om Stretch?
Läs mer om nomineringen hos Great Place to Work

Dela inlägget