Nyheter

Grattis Malin – vilken nominering!

Malin Anjou har blivit nominerad till årets VD inom Employer branding 2017 hos Universum. Det är ett fantastiskt kvitto på att vårt arbete med kultur, värderingar och engagemang ger resultat. Universum arbetar med över 2000 universitet, alumni-grupper och professionella organisationer för att samla in insikter från studenter och yrkesverksamma ungdomar. Allt i syfte att ge arbetsgivare råd om hur de lockar och behåller talanger på bästa sätt.

 

Universums motiveringen till Malins nominering är:

”Denna VD har på ett mycket kraftfullt sätt engagerat sig i Employer branding-frågorna. Detta har skapat en naturlig plats för frågan internt. Detta visar också att frågan är lika viktig även för mindre företag. Man strävar i sin kommunikation efter att visa upp den bredd av möjligheter som finns inom företaget vilket man lyckas med. Denna VD är också som person inspirerande och dynamisk, vilket lockar med sig medarbetarna i arbetet. Vi tycker därför att detta på många sätt är en förebild och vill därför nominera Malin Anjou, VD Stretch, till Årets VD inom Employer branding.”

 

Hur går urvalsprocessen till?

Alla kan nominera en Employer branding-VD på Universums hemsida. Under våren har sedan en jury bedömt alla nomineringar som kommit in och tagit fram sex slutnominerade. I bedömningen har juryn tittat på följande perspektiv:

  • Förankring av Employer branding-frågor i övriga ledningen
  • Resultatet det arbete som gjorts
  • Personligt engagemang
  • Marknadsföring

De sex slutnominerade blir sedan intervjuade av Number One (Läs artikeln i sin helhet här) som distribueras tillsammans med Dagens industri och artikeln skickas även direkt hem till alla studenter. I intervjun säger Malin:

”En stor del av vårt Employer branding-arbete går ut på att ge alla medarbetare goda förutsättningar att kommunicera vårt varumärke – de är våra megafoner. Varumärket Stretch hade aldrig varit så etablerat om våra medarbetare inte hade varit med och spridit ett positivt budskap i olika kanaler.”

Malin berättar även om den stolthet som finns hos Stretch medarbetare. En stolthet att vara en del av varumärket Stretch. Det gör att alla gärna kommunicerar vad vi gör, hur vi jobbar och vilka våra kunder är. På så sätt blir vårt varumärke starkare och starkare för varje dag. Det är häftigt!

Nomineringen till årets Employer branding-VD delar Malin med:

  • VD Vattenfall – Magnus Hall
  • VD Karolinska Universitetssjukhuset – Melvin Samsom
  • VD Fastighetsbolaget Hemsö – Nils Styf
  • VD Ahlstrom-Munksjö – Jan Åström
  • VD Acando – Carl-Magnus Månsson

Vem som vinner detta ärofyllda pris får vi veta först på Talent Awards den 14 september 2018. Fram till dess njuter vi av äran att vara nominerade och kvittot på att vi är ett fantastiskt företag med fantastiska medarbetare och ledare.

Vi försöker inte vara perfekta, bara bättre än vad vi var igår, både som bolag och som individ. Vår resa fortsätter – hoppas du vill bli en del av oss, som kund eller som kollega! Nyfiken på mer om Stretch?

Dela inlägget