The Stretch Way

Stretch är det lokala konsultbolaget som erbjuder ”den stora, lilla konsulten.” Personlighet och närhet från ett litet bolag kombinerat med styrkan och bredden från en stor organisation – det är Stretch! Vi är vad våra grymma medarbetare levererar. Tillsammans skapar och utvecklar vi Stretch till det fantastiska bolag vi är!

Vad?

Stretch är ett konsultbolag inom IT och verksamhetsutveckling. Ett bolag som kombinerar hjärta och ödmjukhet med mod och tävlingsanda. Vi hoppas att du vill hänga med på vår framgångsresa!

Hur?

Hos oss är alla konsulter, vi tillför värde för våra kunder och lever som vi lär. Det är en av våra största styrkor. Vi fokuserar på affärsvärde för kunden och vi föredrar att göra det med små steg.

Kultur

Vi försöker inte vara perfekta, bara bättre än vad vi var igår, både som bolag och som individ,

Vision

Alla våra kunder ska driva fantastiska företag där resurserna går till affären. Vi stretchar deras processer med grym teknik.

Läs mer om våra stjärnor och deras resa

Det är unikt att vara en del av Stretch

Jag heter Andreas och arbetar som Projektledare och är anställd på Stretch. Jag arbetar med online-handel och främst med kund- och artikelhantering

Läs mer

Jag får utveckla organisationer inom områden de inte är så bra på!

Jag heter Jesper och arbetar som konsult inom inköp där jag hjälper våra kunder att transformera deras inköpsprocesser och verktyg

Läs mer

Konsultrollen är absolut inte så ensam som jag trodde. Tvärtom!

Jag heter Kristina och är verksamhetskonsult på Stretch. Det roligaste med mitt jobb är att få träffa människor och vara med och påverka verksamheterna ute hos våra kunder.

Läs mer

Passion och kärlek Vad brinner du för?

Verksamhetsutveckling

 • Projektledning

  Våra projektledare fokuserar alltid på affärsvärdet! Det innebär att med små steg leda kunderna i deras utmaningar. En av Stretch styrkor sedan starten har varit att vi både har en stark verksamhets- och teknikkompetens. I våra leveranser gör vi allt som ETT team – verksamhet och IT tillsammans!

 • Verksamhetsstyrning

  Oavsett process och bransch är styrning och utveckling av verksamheten viktiga områden för våra kunder. Här har Stretch gedigen erfarenhet inom områden som ekonomi, inköp, beslutsstöd osv. Krav- och ärendehanteringsprocesser är ytterligare områden där vi har stor efterfrågan från våra kunder.

 • Kundrelationer - CRM

  Vi på Stretch väljer att definiera Customer Relationship Management med breda penseldrag. Dagens kunder förväntar sig att behandlas enligt principerna för Omnichannel, det vill säga sömlöst mellan olika kanaler. Därför bör en modern CRM-miljö omfatta samtliga kundkontakter ett företag har.

 • Business Intelligence & Masterdata

  För att maximera affärsvärdet krävs kunskap om sin egen verksamhet, omvärlden och sina egna mål. Den som vet mest vinner helt enkelt! Stretch levererar tjänster och lösningar som omfattar hela kedjan inom Business Intelligence, från rå affärsdata till information som hjälper dig att fatta rätt beslut.

 • Inköp

  Vi på Stretch hjälper kunderna att nå deras fulla potential inom inköp. Det innebär bland annat att använda inköp över hela spelplanen, inte bara som en kanal mot leverantörer. Vi är nöjda när deras inköpsorganisation blir en integrerad del av affären. Därför är inköp viktigt för oss och vi kan inköp.

 • Change Management

  Förändringsledning handlar framförallt om att leda organisationer i en förändring. Dessutom att möta mottagaren i verksamheten på dennes villkor. Kommunikation och utbildning blir här viktiga komponenter. Inom Learning arbetar vi bland annat i hela spannet från strategi till realisering.

Teknik

 • Ariba

  Inköpsavtal som ger varaktiga besparingar och maximerar affärsvärdet för organisationen kräver rätt strategisk sourcing-miljö. Ofta i kombination med ett kraftfullt verktyg. Vi hjälper organisationer att nyttja Ariba på rätt sätt. Tillsammans med våra globala kunder driver vi idag framgångsrika projekt som skapar affärsvärde.

 • Salesforce

  Stretch har sedan lång tid tillbaka fokuserat på Kundrelationer. Vi jobbar med samtliga processer som påverkar företagets interaktion med kunder. Hit räknar vi exempelvis försäljning, kommunikation, kundservice och marknadsföring. Vi har projektledare och specialister inom Salesforce och efterfrågan hos våra kunder ökar hela tiden.

 • Integration

  Hur man än vänder och vrider på teknik är integrationsfrågorna alltid i centrum eftersom de flesta kunder har en blandad systemflora. Frågorna ställs på sin spets när de ska integrera on-premise lösningar med molnbaserade applikationer och dessutom säkerställa att de kan bjuda in sina kunder i den här systemmiljön. Här trivs våra integrationskonsulter!

 • SharePoint och Office365

  På Stretch använder vi SharePoint för att stötta våra stora kunders verksamhetsprocesser och skapa riktigt bra arbetsplatser. Samtidigt slår Office 365 igenom på marknaden och låter oss skapa värde även för de mindre bolagen. Kombinationen av våra djupt kunniga specialister inom SharePoint och ett tjänsteerbjudande för Office 365 är mycket slagkraftigt.

 • Microsoft .NET

  När det krävs fingertoppskänsla är det svårt att slå lösningar byggda med Microsoft .Net och den tillhörande flora av ramverk och open source som finns att tillgå. Perfekt anpassade lösningar för en kunds unika behov. Högsta möjliga prestanda. Riktigt användarvänliga webbsidor och appar. Komplexa processer och integrationer. För att det skall bli bra behöver du både teknik och verksamhetsförståelse.

 • Systemförvaltning

  Många företag känner en osäkerhet inför sitt SAP landskap. RUNBasis365 – powered by Stretch är tjänsten för de som vill ha en trygg, enkel och skalbar systemförvaltning av sitt SAP landskap. Våra konsulter finns tillgängliga när det blir kritiskt och vi kan SAP Basis och behörigheter. Vi kan ge kunderna support dygnet runt beroende på deras krav och SAP landskap.

 • Atlassian

  Ett snabbväxande applikationsområde är Atlassian. Verktyg som Jira och Confluence stödjer våra kunders produktutveckling och projektarbete. Vårt Atlassian-team arbetar med att förverkliga kundens processer i skräddarsydda ärendehanteringslösningar. Tillsammans skapar vi samarbetsplattformar som bidrar till positivt arbetsklimat och bättre resultat.

 • SAP

  SAP är det ledande affärssystemet på marknaden och vi har drivit alla typer av förädlingsprojekt inom SAP. Några exempel är sammanslagning av flera SAP system i samband med bolagsköp, utrullningar av templates, utveckling av nya funktioner eller förbättring av befintliga lösningar och integrering av SAP med andra applikationer.

 • Business World

  Bland stora och mellanstora organisationer är Business World, eller Agresso som det tidigare hette, ofta förekommande. I synnerhet inom den offentliga sektorn. Med bakgrund i fokuserade erbjudanden just mot den marknaden, har vi utvecklat spetskompetens inom Business World (Agresso).

Ladda ner din kostnadsfria guide till hur du lyckas som konsult

Redo för nya utmaningar? Lediga jobb Se lediga jobb