Nyheter

Malin utsedd till årets VD på Universum Awards

Varje år röstar tusentals universitets- och högskolestudenter fram Sveriges mest attraktiva arbetsgivare i FöretagsBarometern. De högst rankade företagen tillkännages på employer branding-galan Universum Awards. En jury från svenskt näringsliv belönar dessutom enskilda personer som man anser har bidragit särskilt till att lyfta employer branding-frågan. I år gick priset som årets VD till Malin Anjou på Stretch.

Det är första gången någonsin som priset tillfaller en representant för ett bolag av Stretch storlek.

– Det är otroligt hedrande att få det här priset i konkurrens med VD:arna från de stora drakarna. Vi utvecklar framtidens företag så det är klart att jag är stolt över det. Priset är ett kvitto på att kommunikationen når ut, säger Malin Anjou.

Hon menar samtidigt att Employer Branding är ett kollektivt arbete som bygger på alla medarbetares gemensamma ansträngningar. När stoltheten över kulturen delas av många får det en positivt spridningseffekt som når långt utanför bolaget.

Malin Anjo - Årets VD

Juryns motivering till utnämningen:

”Denna energifyllda person har bedrivit ett långsiktigt arbete med frågorna och lyckats förmedla dess betydelse till hela organisationen. Med ett modernt tankesätt kring organisationsuppbyggnad och förståelse för innebörden av att utmana, utveckla och uppmuntra sin personal, bedrivs ett fint employer branding-arbete.  Denna person kan med sitt kreativa tankesätt inspirera många andra. Universum Communications vill därför utnämna Malin Anjou, Stretch AB, till årets VD inom employer branding 2019.”

Stretch är en skandinavisk IT-koncern bestående av 11 olika bolag, vart och ett med sin definierade marknad. Det första Stretchbolaget grundades 2002. Idag har Stretch cirka 200 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Karlstad, Köpenhamn och Oslo.

Presskontakt: susanne.ohlsson@stretch.se, +46 707 730 518

Dela inlägget