Business Analysis

Nytt nätverk inom Business Analysis

Vi har lanserat ett exklusivt nätverk inom Business Analysis (BA). Nätverket är främst för våra kunder i Öresundsregionen och syftet är att sprida kunskap och erfarenhet kring BA.

Nätverka kring Business Analysis

Det finns många fördelar med att ha Stretch som konsultpartner! Utöver våra fantastiska leveranser tar Stretch ett ägandeskap för att vidareutveckla och skapa långsiktigt värde för våra kunder. Vi strävar alltid efter att lyfta vår kunds affär och erbjuda något extra. Den senaste i raden erbjudanden är ett nyetablerat Business Analysis (BA) nätverk, exklusivt för några av våra kunder i Öresundsregionen.

Stretch är motorn i BA-nätverket

Stretch har under lång tid levererat BA-tjänster i Öresundsregionen. Våra skickliga BA-konsulter kännetecknas av att de tar sig an rollen som förändringsambassadörer. De för en tät dialog med våra kunder och identifierar förbättringsområden som kan lyfta kundens affär ytterligare.

I våra uppdrag ser vi att flera av våra kunder arbetar aktivt med att etablera en BA-profession inom sin organisation. Vi ser också att kunderna delar flertalet utmaningar och frågeställningar. Med anledning av detta tog Stretch initiativet till att sammanföra några av våra kunder i Öresundsregionen och etablera ett BA-nätverk med syftet att låta deltagarna:

  • Nätverka – etablera BA-kontaktytor mellan företag i Öresundsregionen.
  • Erfarenhetsutbyte –  dela BA-erfarenheter och lärdomar mellan företag i Öresundsregionen.
  • Kompetenshöjande –  växa och bygga en stark BA-kompetensplattform i Öresundsregionen.

Nätverket utvecklas tillsammans med våra kunder som idag representeras av storföretag inom olika industrier såsom tillverkning, energi och detaljhandel. Agendan utformas efter deras behov och Stretch är motorn och navet som driver BA-nätverket framåt.

Det blev succé!

Första BA-nätverket hölls den 1 juni 2017 i Stretchs lokaler på Stora Nygatan 61 i Malmö. Praktiska övningar blandades med djuplodande dialoger och intressanta diskussioner. Återkopplingen från deltagarna var odelat positiv och en ny BA-nätverksträff är inbokad redan till efter sommaren. Då ses vi förhoppningsvis hos ett av nätverksföretagen. Det blir en spännande resa i höst med mycket fokus på BA.

Vill du veta mer?

Nyfiken på mer om BA och vad det kan innebära för er organisation? Kolla in våra grymma specialister här eller hör av dig till Hampus nedan så berättar han mer!

Dela inlägget