Nyheter

SAP + QlikView = SANT

Stretch har ingått ett strategiskt samarbete med Qlik R&D för att vidareutveckla och ta fram nya fantastiska möjligheter i integrationen mellan SAP och QlikView.

För att hjälpa kunder som kör SAP att få ut det mesta ur sin investering på ett enkelt sätt har Stretch, i nära samarbete med Qlik, tagit fram nya, spännande lösningar under året. Lösningar som bidrar till mervärde för kunderna inom såväl SAP som QlikView.

Bland annat har vi nu, utöver befintliga SAP-connectorer, utvecklat en BEx-connector för QlikView, säger Martin Sahlin, VD för Stretch Danmark.

Denna nya connector släpps i början av 2015 och gör att all funktionalitet som redan byggts i kunders BEx-queries kan återanvändas. Det kan alltså på ett enkelt sätt kopplas till QlikView för self service analytics, något som kommer att addera stort värde för användarna. Vi har länge sett att många av SAP-kunderna har komplexa BI-lösningar där flera BI system används i olika delar av organisationen av tekniska eller andra orsaker.

Den nya BEx-connectorn möjliggör för kunder att, utan ny investering i tid eller arbete, genast använda dessa BEx-queries som bas för QlikView. Den innebär en fantastisk möjlighet för kunderna att ha en strategisk QlikView BI-lösning för hela organisationen. Allt samlat på ett ställe, fortsätter Martin.

Med BEx-conectorn öppnas nya möjligheter för kunder att snabbt kunna se mönster och få insikter i deras SAP-data. Det bidrar till att de kan fatta snabbare och bättre beslut, något som blir mer och mer kritiskt i dagens affärsklimat.

För mer information om den nya BEx-connectorn, samt andra nya initiativ i integrationen mellan SAP och QlikView, kontakta Martin Sahlin, på martin.sahlin@stretch.dk eller ring +45 25 17 17 59

Dela inlägget