Nyheter

Stark samhörighet till vår marknad när Stretchgruppens SAP-experter besökte Walldorf

Allt började med SAP för Stretchgruppen. Sedan 2002 har vi haft ett nära partnerskap, där vi i takt med att vi har utvecklats kommit närmare SAP och deras produkter. Nu när vi påbörjar vår gemensamma satsning med affärssystemet S/4HANA Cloud i Skandinavien, gör vi det självklart hand i hand;

Vi känner oss prioriterade av SAP och det finns en ömsesidighet att vi vill arbeta nära och dela kunskap, med- och motgångar. Vi prioriterar varandra helt enkelt, vilket är nyckeln till vårt framgångsrika partnerskap, säger Malin Anjou, VD, Stretch Evolve.

Nära vår marknad – tillsammans utvecklar vi affärsförmågor

Stretchgruppens S/4HANA Cloud satsningen kick-startades med en resa till Heidelberg och Walldorf, hjärtat av SAP. Syftet med resan var att komma nära vår marknad, vår partner och att våra medarbetare som är fördelade mellan Göteborg och Stockholm skulle lära känna varandra, allt för att skapa värde till våra kunder och den nya satsningen.

Att fördjupa vår kunskap, knyta kontakter och bygga relationer med SAP är väldigt viktigt för oss. Vi lär av varandra och skapar ännu bättre förutsättningar för att hjälpa våra kunder– att utveckla deras affärsförmåga och konkurrenskraft, säger David Glans, VD, Stretch Göteborg

Resan startade med en heldag på SAP:s huvudkontor i Walldorf med utvecklingssessioner; S/4HANA Cloud, Business Technology Platform, Fiori samt djupdykningar inom industrilösningarna för bilindustrin, retail och tillväxtbolag. Även ett besök på SAP:s experience center hanns med, där SAP visar upp värdet av digitaliseringen genom alla företagsprocesser.

– Det var första gången SAP tog emot en sådan stor grupp, coolt att det fick vara vi! Vi fick ta del av SAP:s starkaste hjärnor och träffa de personer som kan allt om den framtida utvecklingen. Det bygger både hjärta och hjärna hos oss och ger ett ordentligt kompetenslyft som kommer gynna våra kunder – det är jag tacksam mot SAP för, säger Malin

Olika individer med samma drivkraft

Att få umgås över bolagsgränserna inom Stretchgruppen var också värdefullt, hela fredagen spenderades åt att umgås, kreera och lära av varandra.

– Vi är alla så olika; från mode till friluftsliv, från hårdrock till klassisk musik, några gillar fotboll, andra att pussla och en tredje är kaffenörd men vi samlas i en gemenskap kring vår marknad. Vi alla brinner för att skapa affärsvärde genom SAP. Det är fint att se, fortsätter David.

Malin fortsätter på samma spår:

– När man får till sig ny kunskap, blir den unik för varje individ. I dessa djupdykningar och diskussioner har alla sin specialistkunskap, arbetat olika länge, i olika projekt med olika kunder. Vi har alla våra egna unika erfarenheter och personligheter. Därför gör man olika tolkningar på samma information, vilket ger oss som grupp take aways i hela kundperspektivet.

Det gör vi om!

Slutsatsen blir att en resa likt denna, inför en gemensam satsning bygger kultur och stolthet att representera en kunnig organisation med ett starkt partnerskap, som Stretchgruppen och SAP.  Alla 60 kollegorna som var med på resan känner, än mer nu en stark samhörighet till vår marknad. Det var första gången vi åkte till Walldorf, men inte sista gången vi gjorde denna typ av resa tillsammans.

Nyfiken att vara en del av vår satsning mot S/4HANA Cloud?

Connecta här!

Dela inlägget