Nyheter

Stretch är ett fantastiskt företag!

Stretch är utsedd till ett Karriärföretag 2016! Det innebär att vi är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare. 

Vi är grymt stolta över att för andra året i rad blivit utsedda till ett Karriärföretag. Vi vill bygga en arbetsplats i absoluta framkant och nöjer oss inte med mindre än det bästa!

– Malin Anjou, VD Stretch AB

Efter en utförlig granskning utser Jobtip årligen Sveriges mest spännande företag att göra karriär på. Tusentals företag granskas och utvärderas utifrån bland annat:

  •   karriär- och utvecklingsmöjligheter,
  •   medarbetarengagemang,
  •   internationell räckvidd,
  •   internt och externt employerbranding och kommunikation,
  •   den digitala närvaron via hemsidan och sociala kanaler.

Genom intresse i sitt employer brand, genuina engagemang i sina medarbetare och unika karriärmöjligheter är de utsedda Karriärföretagen landets hundra mest spännande arbetsgivare för yrkesverksamma menar Jobtip.

Detta är motiveringen till varför vi fick utmärkelsen i år:

Konkurrensen för att hitta de allra bästa talangerna inom IT- och verksamhetsutveckling är idag stenhård. Konsultföretaget Stretch satsar därför målmedvetet på sina medarbetare och har skapat en stark och jämställd kultur. För att ligga i framkant har man även satsat mycket på kompetensutveckling med bland annat föreläsningar och gemensamma utbildningar. Stretch arbetar också framgångsrikt med employer branding via sin blogg och sociala medier vilket gör att företaget utses till ett av Sveriges 100 Karriärföretag 2016.

– Jobtip

Vi är vad våra grymma medarbetare levererar. Tillsammans skapar vi Stretch och får oss att utvecklas till det fantastiska bolag vi är. Stretch är det lokala konsultbolaget som erbjuder ”den stora, lilla konsulten.” Personlighet och närhet från ett litet bolag kombinerat med styrkan och bredden från en stor organisation – det är Stretch!

Vill du också jobba på ett karriärföretag? Stretch kan då vara något för dig!

Dela inlägget