Nyheter

Stretch + SAP Business ByDesign = sant!

SAP Business ByDesign är ett komplett affärssystem byggt för molnet, unikt på många sätt. Det komplexa görs enkelt och med SAP HANA minnesteknologin ges helt nya möjligheter till analys av verksamheten i realtid. Få insyn i alla delar av din organisation och skapa förutsättningar för att reagera fort och möta kraven till en attraktiv kostnad.

Visst låter det spännande? Det tycker vi på Stretch med och går därför in som en av de första partnerna för SAP Business ByDesign på den svenska marknaden. SAP Business ByDesign öppnar upp för en helt ny, snabb och enkel värld i molnet. Det är ett affärssystem byggt direkt för molnet. Ett system som går snabbt att implementera till en attraktiv kostnad.

SAP Business ByDesign passar perfekt för små och medelstora bolag i en tillväxtfas. Det är ett affärssystem som möter kraven på skalbarhet, enkelhet och transparens på ett kostnadseffektivt sätt. Med en användning i över 100 länder är systemet redo att stödja en internationell expansion.

Vi träffar ofta kunder som vill ha ett så kallat ”plug and play”-system. De vill köra igång direkt. De vill inte lägga lång tid på implementering och processer. Det kostar för mycket och det hindrar dem från att skapa den verkliga affärsnyttan i sin verksamhet. Det är just därför vi på Stretch har fastnat för SAP Business ByDesign. Det är nämligen så nära ”plug and play” ett affärssystem kan komma. Här finns 36 fördefinierade processer och ni väljer fritt bland dessa, baserat på era behov och er verklighet. Prismodellen är enkel och det finns inga dolda kostnader, utan du får helt enkelt mycket affärssystem för pengarna.

Genom vårt partnerskap med SAP blir Stretch en av de absolut första partnerna för SAP Business ByDesign i Skandinavien och vi börjar på den svenska marknaden. Stretch har erfarenhet av SAP som affärssystem sedan 2002 och även specifikt deras Cloud-lösningar sedan ett antal år tillbaka. Vi ser därför detta spännande samarbete som ett naturligt steg då fler och fler av våra kunder efterlyser molnlösningar.

SAP Business ByDesign är en av de produkter som vi satsar mest på att få ut till marknaden under 2017. Stretch har varit SAP-partner sedan 2002. De har lång erfarenhet av SAP som affärssystem såväl som molnlösningar. Det är därför fantastiskt roligt att Stretch nu är en av de absolut första partners som tar ut SAP Business ByDesign till den svenska marknaden.

– John Gunnarson, affärsområdeschef för små och medelstora företag, SAP Svenska

SAP har tidigare saknat ett starkt alternativ för affärssystem som riktar sig till små och medelstora bolag. Med Business ByDesign ändras detta och det är fantastiskt att vara en av de första partnerna att kunna erbjuda denna lösning. Det är en ny produkt i Sverige, men etablerad i resten av världen, baserat på SAPs senaste HANA teknologi. För moderna bolag med en IT strategi för molnet kommer detta vara ett starkt alternativt och för oss blir detta ett naturligt steg då vi vägleder våra kunder. Tillsammans skapar vi digitala resor med molnlösningar och automatiserade processer för framtidens reflekterande företag.

– David Glans, VD Stretch Göteborg

 

SAP Business ByDesign

Dela inlägget