Nyheter

Vi firar 10 Dell Boomi-certifieringar

Stretch har nu flest certifierade Dell Boomi-specialister i Norden och vår satsning på att certifiera fler av våra medarbetare kommer att fortsätta under hösten och våren. Vi är idag den enda partnern i Norden till Dell Boomi vilket innebär att vi finns på plats lokalt och kan hjälpa kunden även efter go-live.

Dell Boomi är en lättanvänd cloud-applikation med minimala kostnader för kunderna. Enklare uppgraderingar, snabbare integrationer samt ett tilltalande och intuitivt användargränssnitt är några av fördelarna med lösningen. Kombinerat med en enkel licensieringsmodell och relativt små investeringar i hårdvara gör det Dell Boomi till en mycket attraktiv lösning för såväl integrationsutmaningar som en nyckeldel i en organisations BI-plattform.

Integration är ett stort fokusområde för Stretch och intresset kring Dell Boomi växer för varje dag. Vi har för närvarande många intressanta kunddialoger och ser fram emot en mycket spännande integrationshöst. Därför är det extra roligt att fira att vi nu har 10 certifierade konsulter inom Dell Boomi. Vi är övertygade om att fler och fler kunder kommer att se fördelarna med att använda en tjänst som Dell Boomi.

Dela inlägget