Nyheter

Westpay effektiviserar verksamheten, byter till molnbaserade affärssystemet ByDesign med Stretch

Westpay levererar smarta och säkra betallösningar för alla typer av företag inom bl a butik, hotell och e-handel. Efter att under en längre tid ha sökt efter ett enkelt sätt att koppla ihop sina rutiner, och samtidigt minimera den manuella hanteringen, bestämde man sig till slut för en helt molnbaserad lösning. Med hjälp av Stretch samlar man nu alla företagets processer i det gemensamma affärssystemet SAP Business ByDesign.

– Tanken är att alla medarbetare och avdelningar ska kunna kopplas samman via en lättbegriplig lösning som ger en gemensam bild över verksamheten. På det sättet kan vi frigöra tid som istället för intern administration kan läggas på att utveckla affären med kunderna, säger Lars Levin, CFO hos Westpay.

Genom att integrera verksamhet och ekonomi i ett och samma system skapas spårbarhet i hela affärsprocessen vilket ger bättre uppföljning och kontroll. Eftersom systemet är molnbaserat går det snabbt att skala upp för att matcha företagets snabba tillväxt och är dessutom lättåtkomligt för alla medarbetare.

– Vi är väldigt glada över att Westpay har valt ByDesign och Stretch som partners i sin förändringsresa. Det känns också väldigt bra att vara med och driftsätta en lösning som fortsätter att vara lätt att använda även när affären växer säger Staffan Hedbrandh, affärsområdesledare för ByDesign på Stretch.

Vill du veta mer om ByDesign? Läs mer här!

Dela inlägget