Stretch AB

Skandinaviens snabbaste konsultbolag!

Fokus på affärsvärde i varje uppdrag

Stretch AB brinner för entreprenörskap. Genom vår affärsmodell hjälper vi små och stora bolag att skapa lönsam tillväxt. Vi gör det med ett starkt, genomgående kundfokus och en tydlig lokal förankring. Våra strategier tar avstamp i en uttalad entreprenörsanda, med målsättningen att uppnå affärsvärde och kvalité i varje uppdrag.

Stretch äger och utvecklar bolag som är ledande inom sina marknader. Tack vare den geografiska spridningen har vi möjlighet att erbjuda våra kunder ett nära samarbete lokalt. Samtidigt kan vi alltid komplettera med specialister och tjänster från övriga enheter – det är vår styrka! Tillsammans garanterar vi en nöjd kund och att vi alltid sätter affärsvärdet i fokus, oavsett behov eller utmaning.

StretchJoggar-086_720x350

“Den stora lilla konsulten”

Stretch lockar till sig entreprenörer som vill vara med och utveckla Skandinaviens mest spännande konsultbolag. Tillsammans etablerar och driver vi framgångsrika bolag under vårt gemensamma varumärke. Vi är det lokala konsultbolaget som erbjuder ”den stora, lilla konsulten.” Personlighet och närhet från ett litet bolag kombinerat med styrkan och bredden från en stor organisation – det är Stretch! Vill du vara en del av vår framgångsresa?

Tveka inte att kontakta oss!

Sanna Andersson, VD
sanna.andersson@stretch.se

Jan Maelum, Ordförande 
jan.maelum@stretch.se

 

Business goals

Stretch äger och utvecklar bolag som är ledande inom sina marknader. Vi gör inte allt åt alla, vi gör bara det våra specialister är riktigt vassa på. Vi gör det som skapar affärsvärde för våra kunder och vi levererar alltid i toppklass!

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan