Stretch Öresund

Vi är DET bolag som står för engagemang och nytänkande.

Teknik, metod och gemenskap i härlig kombination!

I hjärtat av Malmö hänger ett gäng seniora och juniora konsulter som håller om varandra, sina kunder och så klart processer, metodik och teknik i alla dess former.

Vi strävar alltid efter att ta nästa steg, att prova något nytt. Vi utgår från kundens behov och anpassar tekniken, inte tvärt om. Värdet kommer ifrån användningen – det vet vi av erfarenhet.

Vi är riktigt starka på affärsanalys och projektledning där vi bryggar agilt och traditionellt. Vi har fantastiska utvecklare och arkitekter på Microsoft-plattformen med .Net, webb och SharePoint. Vi arbetar mycket med beslutsstöd (business intelligence), framför allt inom Microsoft. Vi levererar en fantastisk arbetsplats med Office 365 som en tjänst. Men det är inte tekniken och metoderna som står i fokus hos oss – det är affärsvärdet vi skapar för våra kunder.

Våra områden

Collaboration
Vi hjälper våra kunder att öka affärsvärdet i SharePoint och Office 365. Ofta gör vi det genom utbildningar, ökad användbarhet, proaktivitet samt visualisering av krav och processer. Läs mer om vad vi gör kring Office365.

Software Solutions
Vi älskar teknik! Men framförallt älskar vi att lösa riktiga kundproblem och skapa affärsvärde. Vi har en bas hos Microsoft och .NET men har ingen prestige utan väljer det bästa för situationen. Våra lösningar är nästan alltid webbaserade och det är det vi brinner för. Läs mer om vårt arbete inom Microsoft .Net och Azure

Project Management & Business Analysis
Vi är nyfikna och drivna förändringsledare. Vi är grymma på affärsutveckling, verksamhetsanalyser och agilt arbetssätt. Vi arbetar nära våra kunder för att ta bort fördröjningar och skapa värde snabbare. Vi är många som har bakgrund som projektledare även om vi idag oftast leder våra kunder framåt i roller som Agile Coach, Change Manager, Scrum Master och Business Analyst. Läs mer om vårt område Business Analysis

Business Intelligence
Vi som jobbar med Business Intelligence hjälper våra kunder att se och realisera värdet av data i alla former. Vi omvandlar information till skarpa beslutsunderlag som leder våra kunder till nya och bättre insikter om den egna verksamheten och omvärlden.  Vi gör det med hjälp av teknik i framkant och guidar våra kunder i den spännande utvecklingen inom analytics. Läs mer om vårt samarbete med Talend, samt vårt arbete inom Business Intelligence.

 

Nyfiken och vill veta mer?

Business goals

Vi skapar fantastiska företag genom att förändra spelreglerna med ledande tjänster och specialister.

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan