Stretch Öresund

Vi är DET bolag som står för engagemang och nytänkande.

Teknik, metod och social förmåga i härlig kombination!

I hjärtat av Malmö hänger ett gäng seniora konsulter som håller om varandra, sina kunder och så klart processer, metodik och teknik i alla dess former. Våra kunder anlitar oss för att förbättra sina processer och system. I grunden skall det resultera i ökade intäkter och minskade kostnader. För att nå hela vägen behöver vi förstå kundvärdet – på riktigt. Vi behöver även kunna konsten att förankra med verksamheten. Det kräver erfarenhet och både social och teknisk förmåga. Det kräver mod!

Vi tror att vi når resultat och maximerar affärsvärde för våra kunder genom att vi är prestigelösa kollegor med tung kompetens som vill dela med sig av det goda, och att vi alltid tänker nytta. Givetvis kryddar vi med en härlig miljö att bara vara i och massor av värme och omtanke. Det är Stretch Öresund!

Vi strävar alltid att ta nästa steg, att prova något nytt. Vi utgår från kundens behov och anpassar tekniken, inte tvärt om. Värdet kommer ifrån användningen – det vet vi av erfarenhet. Målsättningen är att vara bäst inom de områden vi arbetar med. Vi tror att en grupp experter levererar bäst värde och kvalitet till en i längden betydligt lägre kostnad.

Stretch Toughest1_720x300

Vår kärna

Vi är riktigt starka på affärsanalys och projektledning där vi bryggar agilt och traditionellt. Vi har fantastiska utvecklare och arkitekter på Microsoft-plattformen med .Net, webb och SharePoint. Vi arbetar mycket med beslutsstöd (business intelligence) framför allt inom Microsoft och Qlik. Vi levererar en fantastisk arbetsplats med Office 365 som en tjänst. Men det är inte tekniken och metoderna som står i fokus hos oss – det är affärsvärdet vi skapar för våra kunder. Vi tror på leveranser i små steg, hög kompetens och att vara ETT team med kunden – då vet vi att vi skapar mest affärsvärde för varje investerad krona.

 

Business goals

Vi skapar fantastiska företag genom att förändra spelreglerna med ledande tjänster och specialister.