SAP Ariba

Molntjänsten för framtidens digitala inköpsfunktioner

SAP Ariba – den ledande molnbaserade lösningen för digitala inköpsfunktioner

Skulle du önska att alla dina leverantörer var anslutna till ditt inköpssystem? Tänk om dina leverantörer sökte upp dig för att delta i en upphandling? När de sedan vinner avtalet skulle all kommunikation kunna ske elektroniskt med samma data? Kan man även önska att din inköpslösning har ett inbyggt prestandamått för era leverantörer? Detta är verklighet i den digitaliserade inköpsfunktionen. SAP Ariba är den ledande molnbaserade lösningen som kan hjälpa er med hela inköpsprocessen. Från upphandling och leverantörshantering till avtalshantering samt att beställa från kataloger och hela vägen till fakturahantering. SAP Ariba är en av våra största affärsområden där vi satsar mycket kraft och kompetens.

Nordens mest erfarna SAP Ariba-konsulter

Stretch har de mest erfarna SAP Ariba-konsulterna i Norden och vi kan ge er råd om hur ni flyttar era inköpsprocesser till en framtidsinriktad molnlösning med SAP Ariba. Våra grymma konsulter har alla djup kunskap inom samtliga faser av ett SAP Aribas-projekt. Våra konsulter fokuserar på affärsvärdet. De har därför särskilt god förståelse för den organisation som måste vara på plats för att få ut värdet från lösningen samt specialistkunskap i själva lösningen SAP Ariba. Genom att kunna SAP Ariba så bra och därmed bidra till att lösningen används och värdet realiseras vet vi att vi ser till att ge kunden maximalt affärsvärde för varenda krona.

stretch_highfive

Hur fungerar molnbaserat inköp?

SAP Ariba har genom Ariba Network blivit världens största affärsnätverk. Nyckeln till framgång är samma information till alla parter. Tunga och komplexa en-till-en lösningar mellan kund och leverantör är borta. Istället ger SAP Ariba alla möjligheten att ha många-till-många kontakter med stora såväl som små aktörer. SAP Ariba används idag av allt från stora globala aktörer till medelstora lokala företag som vill effektivisera sina inköpsprocesser. SAP Ariba är unikt genom att det till exempel kan styra leverantörerna till att ansvara för sin egen masterdata som sedan integreras in i affärssystemet. Detta gör att ni kan fokusera på strategiska och mer värdeskapande aktiviteter istället för rent operativa uppgifter.

SAP Ariba

SAP Ariba – The Stretch Way

Stretch kan leverera hela livscykeln för en SAP Ariba-lösning. Från konceptuellt, strategiska initiativ fram till business case, projektgenomförande, integrationer, backend samt ständiga förbättringar, drift och support.

Stretch utmärker sig inom inköp och SAP Ariba genom att kombinationen av gedigen kompetens och erfarenhet inom inköp samt många tidigare genomförda, omfattande SAP Ariba-projekt. Vi kryddar denna tunga expertis med djup kunskap inom projekt och förändringsarbete – det blir the Stretch way!

Nyfiken på hur vi kan hjälpa er inköpsorganisation in i den digitala framtiden? Kontakta oss redan idag eller ladda ner vår guide om SAP Ariba som lösning. CTA till Ariba-guiden!!

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan