Office 365

Med fokus på användaren

Passa på att träffa oss

Vi träffas gärna för att diskutera dina utmaningar och hur Office 365 kan stötta dig. Kontakta Mikael för ett möte! mikael.moregardh@stretch.se

 

Kontakta oss

Vi skapar din arbetsplats med små steg

 1. Kom igång

  Vi börjar med workshops tillsammans för att ta reda på era behov och analysera hur er situation ser ut idag. Därefter skapar vi gemensamt vägen framåt.

 2. Flytta över

  Om ni inte redan har Office 365 så hjälper vi er att flytta – vi migrerar era mail, konton och filer. Vi gör det i små steg så att alla hänger med.

 3. Utbildning

  Vi utbildar era medarbetare så att ni får ut maximalt värde av investeringen. Utbildningarna är anpassade efter era behov.

 4. Fråga om hjälp

  Vår grymma support finns tillgänglig när ni behöver hjälpen som mest.

 5. Anpassningar

  Vi fortsätter att anpassa tjänsten för er i små steg. Vi börjar resan tillsammans och med tiden lär vi känna er bättre och bättre. Då kan vi identifiera nya behov som dyker upp och tillsammans skapa er fantastiska arbetsplats.

Kontakta oss

Vi i teamet ser fram emot att höra från er. Vi tar gärna en kopp kaffe tillsammans och går igenom era frågor och funderingar. Alla frågor är välkomna och tillsammans tar vi fram den bästa lösningen för just er verksamhet!

Kontakta mig, Mikael Möregårdh redan idag! Jag finns på mikael.moregardh@stretch.se eller via kontaktformuläret nedan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

  Läs också

  Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan