Kultur

Ett team

Det är en viss känsla att tillhöra ett vinnande lag, det har vi varit inne på tidigare. Har du spelat någon lagsport förstår du precis hur vi på Stretch levererar och firar tillsammans. Vi älskar idrottens sätt att kramas, hoppa och skratta för att fira gemensamma prestationer och precis så gör vi hos oss.

Styrkan i att vara en koncern är fantastisk – våra kärnvärden omtanke och nyfikenhet är ledstjärnor när vi firar såväl enskilda som gemensamma prestationer tillsammans– det är en grundstomme i ”Stretchkulturen”, i vårt team.

Vilket fantastiskt team vi är sedan och vilket grymt år vi har bakom oss. Därför känns det extra bra att komma hem från vår konferens i Engelberg och börja ladda inför jul och ledighet. Vi tar ledigt med en skön känsla i magen. Vi har under konferensen förmedlat styrkan i att tillhöra ett team – Stretchteamet och vi har haft otroligt skoj tillsammans. Vi har bjudit på oss själva, lärt känna nya kollegor och laddat ryggsäcken full med inspiration inför 2016.

För oss handlar årskonferensen just om att tillhöra. När vi alla åker hem ska den starkaste känslan vara att tillhöra den större Stretchfamiljen – och vi har då lyckats igen! Vi åkte till Engelberg för en utmanande, rolig (på svenska får vi poängtera eftersom vi är ett skandinaviskt bolag) och alldeles magisk konferens där alla var med och bidrog till att utveckla den unika Stretchkultur som kännetecknar vårt vinnande lag….och vi kom hem som ett ännu starkare team.

Läs guiden: Kundinsikt skapar lojalitet

Vi vandrade upp för ett något för brant berg….men alla gjorde det. Vi genomförde olika snölekar med fart och en tävlingsanda utan dess like….och alla deltog. Vi hade fester med underhållning från våra egna medarbetare…och varenda en var uppe på scenen och bjöd på sig själv. Vi gjorde detta som ETT TEAM – ett fantastiskt team.

Den känslan vi åkte hem med var lycka och stolthet över våra kollegor. För vissa kanske en viss trötthet och till och med en och annan förkylning men det bestående värdet som vi tar med oss in i 2016 är tillhörighet och glädje.

Tillhörighet till ett team är en härlig känsla. På Stretch vinner vi som ett team och förlorar som ett team. Hos oss blir tillhörigheten synlig genom att vi arbetar mot en gemensam vision att bidra till att skapa fantastiska företag tillsammans. Denna helg visar även att Stretch är ett fantastiskt företag.

Vi arbetar som ett team ute hos våra kunder. Vi hjälps åt i stora Stretchleveranser och vi levererar som ETT team både när det gäller uppdrag och roliga tävlingar i Engelberg. Vi lever som vi lär. Vi tar små steg för att fokusera på affärsvärde varje dag och vi bryggar över gapen som ibland finns, bland annat mellan IT och verksamhet. Vi ser till att även kunderna går mot att arbeta som ett team. Det blir så mycket roligare så!

Warren Buffet beskrev under en middag hur han fann glädje i sitt dagliga arbete. Buffet uttryckte det som:

Getting to do what I like to do, every single day of the year, with people I like.

Det är så vi har det på Stretch – varje dag. Vi trivs ihop, vi är stolta över våra kollegor, vi bjuder på vår kunskap och våra erfarenheter och vi utvecklas tillsammans som ETT TEAM. Det är grymt!

/Niloo, Sanna och Charlotte

grön_320x200rosa_320x200orange_320x200gul_320x200vit_320x200

Dela inlägget