Affärssystem

Inspiration och grym teknik på SAPSA

Som SAP-partner finns Stretch givetvis på plats på SAPSA Impuls 2014 för att inspirera och prata om det hetaste inom SAP just nu. Det blir två fullspäckade dagar med grym teknik och tillfälle att träffa andra kollegor i branschen.

Vår egen Johan Holm kommer att tala onsdag den 12 november klockan 12.00 och jag frågade honom vad det innebär med Ariba som en del av SAP?

Johan svarar att Ariba och Ariba Network förändrar riktningen i SAPs strategi kring såväl strategisk inköp som det rent operativa och fakturahantering. Han menar att uppkoppling av affärspartners för att effektivisera kommunikation och transaktioner mellan bolag, stora som små, är i fokus för SAP just nu, såväl som nätverksekonomin.

Vad kommer åhörarna att få med sig efter din föreläsning frågade jag Johan. “Vi kommer att diskutera hur implementation av en Cloudlösning som Ariba passar in i SAP-landskapet och vi reder ut vad som är vad i portföljen, det vill säga hur SAP SRM förhåller sig till Ariba” svarar han.

Torsdag den 13 november klockan 14.30 pratar Mattias Sjövall om marknadsföring och försäljning med Adobe och SAP. Ett väldigt intressant och hett ämne som jag bad Mattias utveckla. Vilka tips kan du ge oss redan nu?

“Den nya kunden” är digital, otålig, krävande, mobil och öppen för ögonblick av inspiration, säger Mattias. Aldrig tidigare har vi sett ett sådant behov av att “gifta ihop” marknadsföring, försäljning och service. Vi måste få dem att närma sig varandra, våra kunder kräver det nu, fortsätter Mattias. Olika avdelningar, målsättningar, människor, processer och teknologier gör det dock utmanande att tillmötesgå kunden på det sättet. SAP CRM och Adobe Marketing Cloud samarbetar numera i större omfattning för att möta dessa utmaningar. Det är dags att ta CRM till nästa nivå, verkligen integrera de olika delarna och lyssna till olika aspekter kring processer och teknologi avslutar Mattias.

Det ska bli grymt spännande att lyssna på Johan och Mattias och följa alla diskussioner och olika infallsvinklar från kollegor i branschen.

Dessutom får ni inte missa möjligheten att boka in ett enskilt möte inom ”Meet the expert”-sessionerna med Susanne Lindfeldt. Susanne är senior konsult inom integration med en gedigen erfarenhet av att integrera SAP med molnlösningar och hantera alla dess tillhörande utmaningar. Missa inte chansen att diskutera integrationsutmaningar och möjligheter med henne.

Det kommer att bli två fantastiska dagar, nu kör vi!

Dela inlägget