Kultur

Kan man ha för roligt på jobbet?

På bilden ser ni mina vänner Charlotte och Sanna. De gör snöänglar i väntan på att våra andra sköna kollegor ska komma fram till Engelberg där vi skulle ha årets konferens.

Herregud vad vi skrattade den dagen…..vilka grymma tjejer! Vårt fokus var att reka så att allt blir så bra som möjligt när resten av gänget väl kommer. Vår önskan var att möta och helst överträffa deras förväntningar. Att skapa en harmonisk atmosfär där alla känner sig som en viktig kugge i VÅRT TEAM. Fokus för våra konferenser är alltid tillhörighet. Det är Stretch för mig!

Sanna och Charlotte är några av de anledningar som gör Stretch till en fantastisk arbetsplats. Jag säger några för det finns gott om anledningar på en arbetsplats som strävar mot att alltid vara bäst.

Det skillnad på kollegor som du måste jobba med och de som du faktiskt vill umgås med privat.

Så har jag ofta sagt och det är just här som denna arbetsplats är så unik. Här har jag hittat många av mina närmsta vänner idag och här känner jag mig hemma. Det låter som en klyscha, men det var något visst med att kliva innanför dörrarna den där första dagen på Stretch. Att äta lunch och fika med alla på kontoret är som att umgås med vänner, det är genuint roligt!

Vi har gjort många roliga saker ihop och vi är grymma på att lyfta varandra i alla sammanhang. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och våra erfarenheter. Att vara ”Stretchig” är ett begrepp som vi ofta slänger oss med. För mig innebär det att vara nyfiken, omtänksam och tänka på affärsvärdet i allt vi gör. Det handlar om att alltid försöka vara lite bättre än igår, inte perfekta, men lite bättre för varje dag. Det innebär också att våga bjuda på sig själv och ha roligt tillsammans. Ett exempel är från vår konferens 2014 då vi alla bjöd på synkroniserad simning eller förra året då en grupp går upp och gör det berömda hoppet från Dirty Dancing. Som sagt, vi bjuder gärna på oss själva och vågar ha roligt ihop på jobbet.

Därför är det enkelt och självklart för oss att jobba tillsammans även i våra leveranser trots geografisk spridning. Vi är övertygade om att det skapar mer affärsvärde för våra kunder och dessutom har vi roligare när vi jobbar tillsammans. I många av våra leveranser har vi haft konsulter från de flesta av vara bolag, oavsett om de sitter i exempelvis Oslo, Göteborg eller Stockholm.

Konstsim_Stretch_320x200

Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet…då tror jag att vi Stretchare kommer att öka på genomsnittet för den åldrande befolkningen i världen.  För vi tror inte att man kan ha FÖR roligt på jobbet.

Vill du också ha roligt på jobbet? Kolla in hur det är hos oss.

Vill du veta varför vi är ett Karriärföretag 2016? Kolla in motiveringen till varför vi fick utnämningen i år.

 

Dela inlägget