Kultur, Karriär

KarriärBarometern 2016 – vi är ett framtidsföretag!

Spännande utmaningar, en innovativ och kreativ miljö samt möjlighet till både personlig och professionell utveckling. Det är vad Sveriges ”young professionals” vill ha enligt KarriärBarometern 2016. I Destination Framtiden som publiceras idag visas just resultatet från KarriärBarometern 2016. 

Universum presenterade tidigare i år FöretagsBarometern för 29:e året i rad. Det är häftigt! KarriärBarometern och listorna som presenteras nu är en sammanställning på vilka arbetsgivare som ”young professionals” – det vill säga yrkesverksamma akademiker med ett till åtta års arbetslivserfarenhet som är 40 år eller yngre – tycker är landets bästa arbetsgivare. Det är en häftig lista att vara med på! Och där finns vi, Stretch, som ett framtidsföretag!

Vi ser ett ökat fokus på det interna engagemanget för att få medarbetarna att bli aktiva ambassadörer.

– Claes Peyron, Sverigechef på Universum

Omtanken om människan och fokus på vår kultur och våra kulturbärare har vi på Stretch alltid haft. Vår tanke var redan från starten att vi skulle vara en human arbetsplats där människor trivs ihop och gillar att skapa affärsvärde tillsammans. Entreprenörskap och omtanke om sina kollegor och kunder genomsyrar vår unika Stretch-kultur. Det är också just den kulturen som gör att medarbetare kommer till oss…och även återvänder till oss gång på gång. Det är något unikt med vår kultur och våra ambassadörer, vi är inkluderande och välkomnande – på riktigt!

Hampus citat nedan är en väldigt träffsäker beskrivning av Stretch– vi levererar affärsvärde och visar varandra omtanke.

Hos min tidigare arbetsgivare stötte jag på konsulter från Stretch, och jag kunde känna igen dem direkt utan att jag behövde fråga var de jobbade. Till skillnad från många andra konsultbolag så upplevde jag att dessa konsulter kände en tillhörighet till varandra, de hängde samman och visade varandra omtanke. Det personliga engagemanget lockade mig och gjorde mig nyfiken på hur jag kunde bli en del av det. När jag senare fick frågan om jag ville börja på Stretch tackade jag ja direkt.

– Hampus Eckersten, Konsult och Affärsområdeschef på Stretch Öresund

Läs gärna hela intervjun med Hampus i Universums artikel om oss i Destination Framtiden och läs gärna mer om Karriärbarometern och Universum här.

Nyfiken på att bli en i vårt fantastiska team? Kolla in vår snygga Karriärsida redan idag!

Dela inlägget