Kultur

Laget före jaget!

9 mil hur svårt kan det vara? Inget är svårt om vi delar upp det i små steg. Ett vasalopp kan vara den största av utmaningar såsom det var i söndags när de riktiga stjärnorna åkte. De hade snö, vind och nästan inga spår. Vilken bragd de utförde genom att bara komma i mål! Vi på Stretch däremot gillar att göra saker som ett team, där vi kan locka fram det bästa ur varje individ. Vi tror på alla deltagares förmåga och om vi gör det tillsammans kan vi flytta berg eller ta oss i mål i Mora .

I fredags hade vi tre lag som åkte Stafettvasan tillsammans från Sälen till Mora. Solen sken och vi hade alla ett leende på läpparna. Vi hade så kul! Alla som startade hade olika erfarenhet, allt ifrån nybörjare till riktiga raketer, men det var inget snack om att vi gick i mål som vinnare. Det var inte självklart att vi skulle komma till start för vi hade med kort varsel fått sjukdom i lagen. Vi saknade åkare, men vad gjorde det när vi har ett fantastiskt nätverk av kunder och kollegor i branschen som alla ville ställa upp i vårt lag. Vi skickade ut en blänkare på LinkedIn och nästan 10 000 läste vår Vasaloppsförfrågan. Många kom med muntra tillrop och andra ville hjälpa till. Våra nätverk är bra till så mycket, så allt löste sig på bästa sätt.

Vill du dela glädjen att vara en del i Stretch lag kika gärna på https://stretch.teamtailor.com/ vi behöver fler åkare till nästa år. Jag hoppas vi ses!

Dela inlägget