Business Intelligence, Teknik, Office365

Malmö FF väljer Stretch och Office 365 

Att Office 365 slår på bred front råder det nu inget tvivel om. Många företag sitter just nu och funderar på hur de på bästa sätt ska ta till vara på den investering som gjorts när de köpt sina Office 365-licenser. Därför är jag är extra stolt att äntligen kunna presentera en av våra senaste kunder. Malmö FF har valt att jobba med Stretch för att bättre kunna tillgodogöra sig affärsvärdet i Office 365.

Genom nära samarbete med Niclas Carlnén, VD på Malmö FF, har vi gemensamt skapat en bild av vad som är rätt för dem. Vi började med att analysera var Malmö FF står i sin resa mot en mobil och digital arbetsplats. Sedan presenterade vi våra tankar och idéer om hur Malmö FF med små steg kan effektivisera vardagen genom att ta utveckla sitt arbetssätt och ta till sig några av grundfunktionerna i Office 365.

Läs guiden: Små steg till affärsvärden

Vi kom tillsammans överens om att vi skulle satsa på utbildning för att säkerställa att alla har rätt kunskap och att alla vet vad de kan förvänta sig av varandra. Det är alltifrån att använda kalendern och mötesinbjudningar effektivt till att ha tillgång till sina egna och kollegornas senast ändrade filer i mobilen.

Nyfiken på mer?
Kolla in bloggserien om utbildningen i Office 365 för Malmö FF:

Små steg mot effektivitet i Office 365: Outlook kalendern
Små steg mot effektivitet i Office 365: Outlook kontakter och e-post
Små steg mot effektivitet i Office 365: OneDrive for Business
Små steg mot effektivitet i Office 365: OneNote och Yammer
Små steg mot effektivitet i Office 365: SharePoint Online

Dela inlägget