Kultur, Karriär

Min fantastiska arbetsplats

Så var det dags att ta steget från att jobba i linjen till att bli konsult. Att valet blev Stretch för mig var inte så svårt.

Inköp har alltid funnits i min arbetsvardag på ett eller annat sätt.  Att effektivisera inköp med hjälp av system och verksamhetsutveckling, att hitta bra lösningar för att skapa affärsvärde – detta är mitt arbete. Men hur får man i ihop vardagen med livet som konsult? Vardagens ekorrhjul med hämtning och lämning på dagis och skola?

Att komma till en ny arbetsplats

Jag minns första gången jag steg innanför dörrarna på Stretch – minns magkänslan. Den där känslan att det här känns bra, här skulle jag trivas. Jag möttes av fantastiska människor som spred energi och värme. Detta är något som jag fortfarande förundras över, alla fantastiska människor på Stretch.

Stretch värdeord: Nyfikenhet, Resultat och Omtanke. Just omtanke är så lätt att säga, men finns det på riktigt?

Under min första tid på Stretch har jag mötts av en stor portion omtanke. Det gäller omtanke för mig som person och att det ska fungera för mig på de uppdrag jag är på. Stretch vill att det ska bli bra på riktigt, för våra kunder men även för oss som medarbetare. Vi ska leverera ett bra resultat, skapa affärsvärde för kunden och vi ska må bra.

Som medarbetare har jag stor frihet, men får coachning, hjälp och stöd när det behövs. Både ifrån kollegor och ledare. För på Stretch finns inte chefer, bara ledare.

Gruppen som jag tillhör, Procurement transformation är ett team med grym kompetens och lång erfarenhet av olika inköpssystem. Jag är glad och stolt över att få tillhöra detta gäng. Teamet, men också hela Stretch, drivs av en nyfikenhet och en vilja att ständigt utvecklas, att ligga i framkant, att hela tiden hitta nya lösningar. Det är spännande!

Är du också nyfiken på Stretch? Kolla in vår grymma karriärsida redan idag!

Så hur ska jag summera min första tid på Stretch?

Skratt, leverans, resultat, omtanke, powerpoint, processer, fantastiska människor, kompentens, kunskap, nyfikenhet, tillit, utmaningar, utveckling, affärsvärde, kunder, system, förväntan, besvikelse, energi, ledare, introduktion….

Ja, jag skulle kunna fortsätta länge till. Min första tid har innehållit många intryck. Det händer mycket på Stretch just nu.  Om jag ändå skulle försöka summera känslan efter min första tid skulle det nog kortfattat beskrivas:

Stretch – A great place to work!

[HS-10-heta-tips-lyckas-konsult]

Dela inlägget