Kultur, Karriär

När man får möjligheten att vara kreativ på arbetsplatsen!

Sen dag ett på Stretch har jag känt av att mina idéer möts med glädje och uppfattas som grymma.  Man får konstant positiv energi, man får feedback direkt och vi hjälps åt att förbättra idéer och koncept tillsammans. Allas kunskap är viktiga och en del av helheten.

Jag drivs av kunskap och vet hur svårt det är att dokumentera och sprida den. Inte nog med det, så är det inte ofta vi har koll på kollegornas kunskap. Ur detta fick jag idén att börja hylla mina kollegor ute på sociala medier. Det är bra marknadsföring och ett bra sätt att få ut vilken kompetens vi besitter då det i dagens snabba takt gäller att nå ut med sitt budskap. Sagt och gjort, varför inte spela in en film om en kollega och lägga ut på LinkedIn?

Jag mejlar min idé till en kollega jag vill hylla och hon nappar på en gång. Dagen efter har vi hunnit spela in och publicerat inlägget på LinkedIn. Vi var spontana, vi ville testa något nytt och vi körde! Och vilken respons jag fick av mina kollegor. Deras energi flödade, vi fick en fantastisk fredag och nya idéer fortsätter att komma. Nu ser jag fram emot varje fredag där jag eller en kollega ställer några frågor till varandra och tar upp varandras kompetenser. Vilket härligt gäng, att få hylla sina kollegor för deras fantastiska arbetsinsatser. För hur ofta lyfter vi upp varandra?!

Stretch, där vi jobbar agilt och vågar utmana oss själva, helt underbart!

[HS-Effektiv-forandringsledning]

Dela inlägget