Kultur, Karriär

Sportlov by Stretch

Sportlovet – en tid som många av oss på Stretch fyller med aktiviteter utanför arbetet. Vi åker skidor, scooter, hundsläde, solar, badar eller besöker nya platser med familj och vänner. Oavsett vad vi gör så är det något som man sedan delar med sig av till resten av kollegorna. Det ger energi och knyter oss samman på många olika sätt.

Stretch är en grupp bestående av driftiga verksamheter i både Sverige, Norge och Danmark. Förutom fördelen att vara lokalt förankrade och tydliga i vårt erbjudande på de olika marknaderna så skapar detta helt oanade möjligheter även mellan kollegorna.

Vi har sportlov fördelat på tre olika veckor

Sedan Stretch grundades 2002 har vi alltid haft en stark drivkraft i att involvera våra medarbetare på resan vi gör. För den gör vi tillsammans! Detta har skapat en anda, en tro som ger effekter på faktiskt allt vi gör på Stretch. Vad har då detta med sportlovet att göra?

Som Stretchare är du alltid nyfiken, och det skapar möjligheter som både du, dina kunder och dina kollegor har nytta av. Olika sportlovsveckor uppmuntrar till exempel möjligheten att kunna låna stugor av varandra över loven – eftersom det för många är snön som lockar den här tiden på året.

Delade intressen och fokus – en känsla som är stark på Stretch

Vi gillar att hitta på gemensamma aktiviteter året runt, och i anslutning till sportlovet i Sverige är det extra mycket som händer på Stretch. Varje år samlar vi ett flertal team och kollegor från hela företaget med ett gemensamt mål: den årliga Stafettvasan.

Människor från olika håll möts, enligt tradition, under samma tak. Vi umgås, preppar, fixar mat och triggar varandra. Hur denna stafett än slutar (för det finns en rejäl vinnarinstinkt på Stretch!) så är det något vi gör tillsammans.

Stretch fortsätter mötas över gränserna

I det närmaste kommer Stretch Öresund och Stretch Norge samlas i Oslo för att utbilda i SAFe kring hur man kan utvecklas från agila team till agila verksamheter. Våra SAP konsulter i Stretch Evolve och Stretch Göteborg är andra team som kommer att träffas under våren för att dela kompetens och hitta synergier som främjar både oss och våra kunder. Det händer saker när vi möter varandra både över team och över landsgränser!

Alla tar inte sportlov – utan tillbringar dessa veckor som vanligt på jobbet. Det innebär att vi har härliga barn som busar på kontoret, att man på lunchen sätter sig och spelar lite playstation, drar iväg på spontana aw:s eller är på någon spännande partnerkonferens. På Stockholmskontoret vet jag att det kanske bästa med hela veckan – fredagsfikat – kommer att samla ett riktigt skönt gäng på plats!

Vill du bli en del av team Stretch? Titta in på vår karriärsida!

Dela inlägget