Kultur, Karriär

Stretch är ett framtidsföretag!

FöretagsBarometern presenteras nu av Universum för 29:e året i rad! Det är en presentation av landets största karriärundersökning bland universitets- och högskolestudenter.

I år har över 24.000 studenter svarat på frågor kring karriär, arbetsliv och framtid och de har röstat fram Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi är otroligt stolta över att Stretch är med som utmanare bland dessa Framtidsföretag!

Generationen som är på väg ut på arbetsmarknaden har haft det bättre än alla tidigare generationer. De sitter på toppen av trappan, funderar kring självförverkligande och kan lägga stor vikt vid att matcha sina egna värderingar med arbetsgivarens. Med en åldrande befolkning och hård konkurrens om talangerna gäller det för arbetsgivarna att lyfta fram sina mjukare värden.

– Claes Peyron, Managing Director på Universum Sverige

De mjuka värdena har vi på Stretch alltid fokuserat på. Vår tanke var redan från starten att vi skulle vara en human arbetsplats där människor trivs ihop och gillar att skapa affärsvärde tillsammans. Entreprenörskap och omtanke om sina kollegor och kunder genomsyrar vår unika Stretch-kultur och det är just den kulturen som gör att medarbetare kommer till oss…och även återvänder till oss. Det är något speciellt med vår kultur, den är varm och välkomnande! Hampus citat nedan är en väldigt träffsäker beskrivning av Stretch– vi levererar affärsvärde och visar varandra omtanke.

Hos min tidigare arbetsgivare stötte jag på konsulter från Stretch, och jag kunde känna igen dem direkt utan att jag behövde fråga var de jobbade. Till skillnad från många andra konsultbolag så upplevde jag att dessa konsulter kände en tillhörighet till varandra, de hängde samman och visade varandra omtanke. Det personliga engagemanget lockade mig och gjorde mig nyfiken på hur jag kunde bli en del av det. När jag senare fick frågan om jag ville börja på Stretch tackade jag ja direkt.

– Hampus Eckersten, Konsult och Affärsområdeschef på Stretch Öresund

Läs gärna hela intervjun med Hampus i Universums artikel om oss som ett Framtidsföretag och läs gärna mer om undersökningen och Universum här.

Nyfiken på att bli en i vårt fantastiska team? Kolla in vår snygga Karriärsida!

Dela inlägget