Nyheter

Stretch i MFF nätverket

Stretch går med i MFF nätverket och tillsammans bygger vi vidare på lösningar för samarbete och datadrivna insikter.

Vi fokuserar i år tillsammans med Malmö FF på ta fram lösningar som underlättar samarbete och skapar insikter. Målet är att ge information och beslutsunderlag till alla som arbetar för att utveckla Malmö FFs verksamhet, så att medlemmar och supporters ska få bättre upplevelser och komma ännu närmre sitt favoritlag. Vi gör detta genom att utveckla lättillgängliga dashboards och appar som utnyttjar fördelarna i Microsofts Power Platform.

Stretch har sedan tidigare arbetat med MFF för att rulla ut Office 365, vilket ger en bra grund att bygga vidare på. Microsofts platform gör det möjligt att enkelt ta fram och integrera allt från dashboards till detaljerad analys som en naturlig del i till exempel Microsoft Teams, eller i en mobilapp. Rätt information till rätt person, helt enkelt.

Med tydligt fokus på att öka insikten för vår personal så utökar vi nu samarbetet med Stretch. Vi vill bli än mer träffsäkra när vi fattar våra beslut kopplat till våra olika verksamhetsmål. Därför är visualisering av realtidsdata en väldigt viktig komponent för oss. Vi vill helt enkelt fortsatt utveckla våra digitala lösningar och i den leveransen är Stretch en perfekt lagspelare, säger Niklas Söderström, affärsutvecklare Malmö FF

”Vi tackar för förtroendet att vara med på den digitala resa Malmö FF är inne på och ser stora möjligheter att tillsammans med andra leverantörer i nätverket jobba med innovation som ger konkret nytta” säger Mikael Möregårdh, kundansvarig på Stretch.

 

Stretch Öresund

Dela inlägget