Nyheter

Stretch – SAP Innovation Partner of the Year 2017

Stretch fick vid årets SAP partner kick-off i Stockholm priset som ”Innovation Partner of the Year 2017” för Sverige. SAP:s motivering lyder:

För att med oförtruten energi satsat på SAPs nya lösningar, anställt dedikerade säljresurser, samarbetat väl med telemarketing och Line of Business-säljare inom SAP samt även visat öppet sinne, uthållighet och nytänk. Detta lönades med en viktig affär i slutet av året. Priset som 2017-års Innovationspartner går till Stretch.

Mats Holmberg Partneransvarig på SAP Svenska

Stretch skapar affärsvärde med SAPs innovativa molnteknologier inom både Business ByDesign, Ariba, S/4 HANA, Leonardo och Analytics. Den viktiga affären som det refereras till i motiveringen är en affär inom SAP Business ByDesign.

”Det är grymt kul att Stretch blir tilldelade det här priset och extra roligt att Stretch Göteborg och vår satsning inom SAP Business ByDesign har bidragit till att vi får priset. Vi är många som utvecklar vår SAP-affär på den svenska marknaden, så priset är en laginsats av hela Stretch.” David Glans VD Stretch Göteborg

Vill du vara med att jobba i en innovativ miljö, så tveka inte att kontakta oss. https://www.stretch.se/jobba-pa-stretch/ eller via mail till susanne.ohlsson@stretch.se

Dela inlägget